2777
2789
عنوان

یه چیزی مثل خوره افتاده به جونم

161 بازدید | 21 پست

یه سوال دارم مگه سرنوشت ما از قبل نوشته نشده؟مگه نمیگن که خدا کل زندگیمونو با کوچکترین اتفاق از قبل برنامه ریزی کرده و نوشته پس چرا  میگن اخرت مارو میبره جهنم؟اصلا چرا چیزی که از قبل تعیین شده باعث میشه مارو بعدا عذاب بدن یکی بیاد قانعم کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته از قبل تعیین شده ؟

کجای قرآن گفته ؟ 

تو قرآن به صراحت کامل نوشته شده که ما قومی را عذاب و .. نمی‌دهیم مگر این که خودشون باعثش بشن 

و چند جای دیگه هم اومده که اعمال ما همه چیز رو تعیین می‌کنه 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

اینا همه طبق گفته هاس ک سرنوشت آدمها از قبل رقم خورده 

بنظرم آدمها خودشون سرنوشتشون رو میسازن یکی میخواد دزد بشه یکی با خداس 

یکی جونای مردم معتاد میکنع 

خدا بهمون عقل داده براچی؟

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦

کی گفته از قبل تعیین شده ؟کجای قرآن گفته ؟ تو قرآن به صراحت کامل نوشته شده که ما قومی را عذاب و .. ن ...

از بچگی تمام جاها اینو انداختن تو ذهنمون میگم سرنوشت نوشته شدس از قبل

اینا همه طبق گفته هاس ک سرنوشت آدمها از قبل رقم خورده بنظرم آدمها خودشون سرنوشتشون رو میسازن یکی میخ ...

پس چرا تا یه اتفاقی میفته میگن این از قبل تو طالعت بوده حتی همون ازدواجم میگن سرنوشتو بختت همین بوده 

اگر به خدا و قرآن اعتقاد داری که بشین بخون همچین چیزی چرت و پرته که خدا همه رو بخواد بنویسه واسمون 

اونوقت زندگی بی معنا میشد 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

قرار نیس هرچی شنیدیم رو باورکنیم یکمی راجبش فکر کنیم بسنجیم

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦