اخه پسر خیلی وضعیت اقتصادیش معمولیه ولی من و خانواده آم وضعیت مالی خوبی داریمو از نظر تحصیلاتی و فره ...
فازت چیه واقعا؟ جدا شدی ک آرامش داشته باشی دوباره میخوای اشتباه کنی؟ بری با یکی ک از خودت پایین تره و تحقیرت میکنه؟ مثلا مجرد بودن اون پسر آپشن حساب میشه؟ مگه وضع مالیت خوب نیس خب برو مشاوره یکم رو خودت کار کن. وایسا یه آدم حسابی بیاد ک بهت عزت نفس بده نه این
مردا ب خاطر هوس ک شهوت و رابطه دروغ زیاد میگن بعد ک کارشون راه افتاد میزنن زیرش حواستو جم کن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به قرآن همه میگن خوشکلی ماشین خارجی زیر پامه دانشکاه دولتی درس خوندم خانواده آم از هر نظر. سطحی بالا ...
خیلی از دستت حرص خوردم . این پسرش با اون حرفش عزت نفست رو نابود کرده تحقیرت کرده یعنی یه وسیله براش بودی یعنی مهم نبودی یعنی آدم حسابت نکرده یعنی به چشم یه زن بد بهت نگا میکنه.....بازم بگم؟؟؟؟
نمیدونم آخه همش میگفت عاشق پسرتم من باباشم پسر خودمه
متاسفانه مردا زیاد ضر میزنن ... چون تجربه ش رو دارم...اگر از همون اول خودش حرفی از ازدواج نزده و فقط کلامش این بوده که من بابای بچه ت هستم و این چیزا..... که متاسفانه مشکل از خودت بوده عزیزم که زود وابسته شدی بهش و از حرفاش اینطور برداشت کردی که منظورش از اینکه میگه من بابای بچه ت هستم یعنی اینکه با تو ازدواج میکنم ...این برداشت و ساده بودن خودت بوده خواهرم ... کلا مرد جماعت همینه