2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش گفت رفیق باشیم 

ولی بعد مدتی 

گفت پسرت من باباشم و دوستشدارم 

و یه خانواده اش گفت با هم ارتباط داریم 

و بعد یک سال گفت وای دوستم میخواد ازدواج کنه زن بزرگتره

بهش گفتم عیبش نکن 

شاید تو با یه مطلقه بچه دار ازدواج کردی 

گفت اگر منظورت خودتی 

مگه خرم بیامتو رو بگیرم

چرا؟

خوب ببین درسته که الان بعصی از پسرا با زن مطلقه ازدواج میکنن .ولی در کل درست نیست . چون قطعا اون نمیتونه برای بچه ت پدری کنه این از این... بعدشم قطعا ممکنه خانواده ش مخالف باشن بااین قضیه. اگرم قصدتون از اول فقط گذران وقت بوده که هیچی دیگه...مشکلش اینجاست که خانوم ها زود وابسته میشن و بعدش صربه میخورن

خوب ببین درسته که الان بعصی از پسرا با زن مطلقه ازدواج میکنن .ولی در کل درست نیست . چون قطعا اون نمی ...

اخه پسر خیلی وضعیت اقتصادیش معمولیه 

ولی من و خانواده آم وضعیت مالی خوبی داریم

و از نظر تحصیلاتی و فرهنگی و مالی خیلی خانواده ی خوبی دارم 

گفتم انقدر آپشن دارم که این مساله دیکه براش مهم نیست

قول ازدواج نداده همون اول گفته رفیق باشیمهدفشو گفته الان چرا ناراحتی؟

ولی نمیزاشت کات کنم نمیزاشت برم 

و می‌گفت دوستت دارم 

و من هم گفتم این حرفش مال اول رابطه بوده الان که من و خانواده آم و شخصیتم و دیده نظرش عوض شده 

اخه پسر خیلی وضعیت اقتصادیش معمولیه ولی من و خانواده آم وضعیت مالی خوبی داریمو از نظر تحصیلاتی و فره ...

ببین عزیزممممم خیلی از مردا خیلی از پسرا واقعا لیاقت هیچیو ندارم....اگر خانواده ت اوکی هستن . بعدش پشیمون میشی حتی اگر بااین ادم ازدواج کنی. قطعا موردی که خوب باشه و شرایطش مثل شما باشه جلوی رویتون قرار میگیره 

ببین عزیزممممم خیلی از مردا خیلی از پسرا واقعا لیاقت هیچیو ندارم....اگر خانواده ت اوکی هستن . بعدش پ ...

من متاسفانه مغرور شدم 

انقدر بابام ثروتمند هست و خانواده مون همه تحصیلات خارج کشور و بابای خودم تحصیل کرده و خانواده آم خیلی اسم و رسم آبرومندانه دارن غرور گرفتم

ولی نمیزاشت کات کنم نمیزاشت برم و می‌گفت دوستت دارم و من هم گفتم این حرفش مال اول رابطه بوده الان که ...

باید ازش میپرسیدی و هدف رو معلوم میکردی

خودش اول گفته فقط رفیق باشیم اگه هدفت ازدواج بود چرا باهاش ادامه دادی؟