2777
2789
اون مجرد بودن خودش رو خیلی آپشن حساب میکنه خیییییلیییییییییی زیاد و من کمی ازش بزرگترم

وااا. مهم انسانیت و ذات سالمه . مجرد و متاهل هم نداره. من الان دستم بنده بیرونم میام بهت میگم شرایط داداشمو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا. مهم انسانیت و ذات سالمه . مجرد و متاهل هم نداره. من الان دستم بنده بیرونم میام بهت میگم شرایط ...

من میخواستم خونه و ماشینم رو بزنم به نامش و مهریه نخوام تا خانواده اش خیالشون راحت باشه 

اگر زن بدی بودم چرا هزار باد خواستم کات کنم نزاشت

خب میگی دوست داره؟ پس چرا اون حرفو زده؟ 

تو خیلی سری . خودتو دست کم نگیر. واسه ازدواح عجله نکن خودت آسیب میبینی اون ک مجرده تجربه شکست نداشته 

پس چرا نمیاد جلو واس ازدواج؟؟ هزار جور فکر تو سرشه ک نمیاد

گفتم حتی یه شاخ گل نمیخواستم بزنم و به پسر همه چیز بدم تا خانواده اش استرس نداشته باشن و بدونن فقط به خاطر خودش باهاش هستم البته وضع مالی خانواده اش مستاجر هستند و خیلی معمولی هستند

من میخواستم خونه و ماشینم رو بزنم به نامش و مهریه نخوام تا خانواده اش خیالشون راحت باشه

مشاوره نرفتی تا حالا؟ خیلی ساده ای دختر. خانوادش از چی خیالشون راحت باشه؟ مگه جرم کردی ؟ این طرز فکری ک داری اشتباهه. داداش من مطلقه بود با بچه. یه دختر اومد ۳ ماه عقد کرد مهریه  و کلی پول گرف رفت. ما مخالف بودیم خیلی شدید. دختره زرنگ بود. حالا پول ب درک. ضربه روحی ک ب برادرم و بچه اش زد خیلی بدتر بود. 

مشاوره نرفتی تا حالا؟ خیلی ساده ای دختر. خانوادش از چی خیالشون راحت باشه؟ مگه جرم کردی ؟ این طرز فکر ...

گفتم بدونم در ازای اینگه مطلقه هستم بدونن پسرشون تو رفاه کامله از هر نظر