2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم میگیدد؟ البته عکس درس حسابی هم ندارم.https://s8.uupload.ir/files/screenshot_2025-01-19-19-33 ...

واقعا چشمات فوق العاده زیباست ولی منم سر در نمیارم چندان فک کنم گرد یا اهویی حساب بشه

زیبایی دختر جان

پسسس چرا دارن مسخرم میکنن🥲

یادت باشه مسخره کردن از کمبود و عقده میاد آدم نرمال مسخره نمیکنه

اگر دارن مسخره میکنن یعنی چشمای خودشون زشته و مجبورن اینجوری عقده و کمبودشونو خالی کنن

یه چیزی هم هست به اسم حسادت ماشالله چشم نخوری یه اسپند دود کن خیلی قشنگه من اول دیدم ذوق کردم بخدا گوربههههه😻🥲

تو این سایت حسود زیاده

حتما بنظرت برای ی مهمونی چطور ارایش کنم (میدونم چهرمو ندیدی ولی ی مهمونی پیش رو دارم و واقعا نمیدونم ...

مگه ابنقد مهمه بری ارایشگاه؟

اگ خیلی مهمه برو و بگو نسبت ب چهرت ارایشت کنه اگم زیاد مهم نی و خودت یکم ارابشو بلدی خودت بکن ملیح بشه وگرنه ارایشگر مبکنه تو پاچت الکی

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰

من فقط بادومی و‌گربه ای میشناسم

بقیه مدلا اسماشونو‌نمیدونم

اما چشات قشنگه 😊

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

یبار من عکس چشامو گذاشتم یه نظرات مسخره ای دادن انقدر ناراحت شدم

حالا با این عکس چشم و این نظرات فهمیدم مشکل چشم من نبوده

استارتر چشمت خیلی نازه خط چشم کشیده بهت نمیاد یه مدلایی هست گوشه بیرونی چشمو پررنگ میکنن و نمیکشنش اونا چشمتو احساس میکنم گرد تر و بزرگتر میکنه

یادت باشه مسخره کردن از کمبود و عقده میاد آدم نرمال مسخره نمیکنهاگر دارن مسخره میکنن یعنی چشمای خودش ...

مرسی ک انقد زیبایی و این زیبای رو ب بقیه نسبت میدی و باعث میشی آنقدر دوست داشتنی بنظر بیای 

ممنون بابت انرژی مثبتت میخوام برگرده بت♥

یبار من عکس چشامو گذاشتم یه نظرات مسخره ای دادن انقدر ناراحت شدمحالا با این عکس چشم و این نظرات فهمی ...

ممنون ک انقد مهربون و دوست داشتنی هستی

من قبول دارم چشم معمولی دارم اما قرار نیست این حرفا بم زده بشه معمولیه مث همه پرسیدم تا بدونم چ خط چشم و ارایشی بم میاد