2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم چقد لطف داریدبرای مهمونی گفتم گل جانم

همونم 

ما یه دختر خانوم فامیلمونه ماشالله یه چشم و ابروی عجیب خوشگلی داره هیچم آرایشش نمیکنه و واقعا از هر کسی هم که آرایش کرده بیشتر به چشم میاد شماهم به نظرم چون خودش قشنگه نیاز نداری حالا اگه دوست داری فکر کنم یخورده ریمل برا گوشه چشمات قشنگ باشه 

کسی که به بلوغ عقلی رسیده در تاپیک هام شرکت کنه🙏

ریمل ابی بزنم یا قهوه ای؟ مسی جالب میشه؟

مسی خیلیییی شیکه. بی کلاس هم نیست.ریمل قهوه ای بزن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
همونم ما یه دختر خانوم فامیلمونه ماشالله یه چشم و ابروی عجیب خوشگلی داره هیچم آرایشش نمیکنه و واقعا ...

ممنونم واقعا خوشحال شدم من ب ندرت ارایش میکنم شاید میشد گف چن سال ی بار

اما ی مهمونی دعوتم ک کل اشنایی ک چن سال ندیدم هستن 

و خیلی توی دوره سختی بودم این چن ساله میخوام شاداب تر بنظر برسم

ارایشگر پرسیدم گف 2 تومن

ولی بنظرم ی مقدار زیاد بود برای ارایش

ممنونم واقعا خوشحال شدم من ب ندرت ارایش میکنم شاید میشد گف چن سال ی باراما ی مهمونی دعوتم ک کل اشنای ...

💓🥰خوش بگذره عزیزم

کسی که به بلوغ عقلی رسیده در تاپیک هام شرکت کنه🙏

تو چته چرا هر کسی بهت نظری که مورد قبولت نبست میده پاچه شو میگیری

چون تو بعضی ادما مث شما شعور و شخصیتی وجود نداره 

واقعا خجالت باید بکشی ک راحت راجب ظاهر ی ادم نظر میدی ی مدل پرسیدم بلدی بگو بلد نیستی برو

دیه این صحبتات چیه؟ 

چون تو بعضی ادما مث شما شعور و شخصیتی وجود نداره واقعا خجالت باید بکشی ک راحت راجب ظاهر ی ادم نظر می ...

تو هم صبرو شکیبایی توببر بالا و انتقاد پذیر باش کلاغم همیشه به بچش میگفت تو زیبا ترینی 

اگه بهت مامانت میگه تو زیبا ترینی مطمین باش از نطر خیلی ها یا معمولی هستی یا زشت 

و این تو هستی که باید اتقادها رو بپذیری 

هرچی بهت بگیم خوشکلی خوشکلی خوشحال میشی حقیقت بگیم ناراحت واقعا که 

تو هم صبرو شکیبایی توببر بالا و انتقاد پذیر باش کلاغم همیشه به بچش میگفت تو زیبا ترینی اگه بهت مامان ...

قطعا من زیبا مطلق یا زشت مطلق نیستم و شما هم نیستی شما اصلا در حد نیستی در مورد زیبایی کسی نظر بدی

ن تنها من و شما هیچ انسانی در حد این نیست شماهم سعی کن روی شعورت کار کنی اما سخته ولی ارزشمنده 

همچینن انشالله این دعایی که برای من کردی رو خودتم کار ساز باشه

انشاالله من همیشه سعی کردم راجب ظاهر کسی نظر بدی ندم شما از رها رسیدی و شخصیتتو گذاشتی وسط لطفا یخورده برای خودت ارزش قائل باش✨