2777
2789
عنوان

وای بچه ها بیایید مرگ عجیب

365 بازدید | 27 پست

سلام خانوما

ی همسایه داریم دوتا پسر داشت یکی 18 ساله و یکی ۲۴ ساله همسرش چند سال پیش فوت کرد و این خانوم هم ارتباط رو با خانواده شوهر قطع کرد چند وقت پیش پسرش همون که ۲۴ سالشه نامزد کرد گفت میخوام برای عقدم خانواده پدرو دعوت کنم مادرش گفت حق نداری (چون قبلا خیلی باهم مشکل داشتن با خانواده همسرش) همش دعوا میکردن سر این موضوع بعد پسره خیلی پافشاری میکرد که حتما باید خانواده پدرو دعوت کنم نمیشه که انقد خلوت و تنهاباشیم بعد خانواده پدرشم همه تحصیل کرده و موقعیت خوب دارن مادره انقد لج کرده و اذیتش کرده اینم میخواد مادرو بترسونه میاد طناب دار خودشو میندازه اعدام میکنه خودشو و الان مرده..ادامه پست

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و اون داداش۱۸ سالشم شاگرد ممتاز بوده برای غم از دست دادن برادرش ک خیلی بهش وابسته بوده بعد پدرش الان اونم شاهرگ خودشو زده... واقعا خیلی شوک شدم بخاطر ی لجبازی زندگی نابود شد بعد پنجشنبه خاکشون کردن خانواده پدرش اومده لودن مادرشون سر جنازه داشت دعوا میکرد  خانواده مادره ریختن رو سر فامیلای پدر جنازه هارو ول کرده بودن اون وسط😐 

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

مگه میشه مگه داریم

منم اگ همسایه دیوار ب دیوار نبودم باور نمیکردم بخدا

الان با فنا دادن خودش مادره ترسید؟خانواده پدر دعوت شدن؟اصلا نامزد کرد؟😑

والا الان همش دعواس بقیشو بخون

مشکوک بود قبل عقدش خودکشی کرد چون مهمونامون نمیتونست دعوت کنه

خب میگم منم اگ همسایه دیوارب دیوارشون نبودم باور نمیکردم