2777
2789
بدون ورزش که نمیشه من همیشه ماهی به زور با باشگاه ورژیم ۱ کیلو کم میکردم اما این بار با این زوش زیاد ...

ایروبیک ورزش شادیه ،منم روزایی که انرژی دارم نیم ساعت تمرین میکنم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره درست میگی اخه خودمم انواع اقسام رژیم امتحان کردم از فست تا کالری شماری و حذف وعده و ... بدون ورز ...

من بچه کوچیک دارم هرروز نمیشه بری باشگاه ادم تنبلیش میاد 

رفتم‌دمبل خریدم تو خونه ورزش میکنم 

تازه صرف جویی تو هزینه هم هست 

ایروبیک ورزش شادیه ،منم روزایی که انرژی دارم نیم ساعت تمرین میکنم

من ۱۲ سال کار کردم الان دیگه همه رو بلدم تو خونه میرم با توجه به جاهایی که میخوام لاغر بشه 

من بچه کوچیک دارم هرروز نمیشه بری باشگاه ادم تنبلیش میاد رفتم‌دمبل خریدم تو خونه ورزش میکنم تازه صرف ...

منم با تی وی ساعتایی که ایروبیک کار میکنه منم تمرین میکنم ،شبا ورزش میکنم اخه مشکل خواب هم دارم بدنم خسته میشه تا صبح راحت میخوابم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

من ۱۲ سال کار کردم الان دیگه همه رو بلدم تو خونه میرم با توجه به جاهایی که میخوام لاغر بشه

موفق باشی عزیزم ، من تا حدود ۲۲ سالگیم اضافه وزن نداشتم ،از وقتی ازدواج کردم حرص و استرس زندگی باعث پرخوری عصبیم شده ،باورت میشه روزایی که استرس ندارم خیلی کم غذا میخورم؟ امان از روزی که فکرم درگیر بشه از پرخوری معدم درد میگیره 

شایدم بخاطر سن باشه و سوخت و ساز بدنم پایین اومده نمیدونم 

با توجه به وزن وقدم میگفت روزی ۱۷۰۰ تا ولی من به ۱۳۰۰ میرسید کالریام

حالا چند کیلو بودی چندتا شدی؟

منم ۱۰کیلو اضافه وزن دارم!

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
اولا رژیم فست گرفتم‌از ۸ شب تا ۱۲ ظهر چیزی نخوروم فقط اب وچایی بدو قند صبحا ۳ کف دست نون سنگگ با دو ...

از فردا همین برنامه رو پیش میگیرم یعنی میشه منم تو بیست روز ۷ کیلو کم کنم؟ ۵ کیلوام کم کنم از خوشی پرواز میکنمممم

۷ کیلو تو بیست روز خیلی زیاده آسیب میرسونه به بدن مگر اینکه خیلی اضافه وزن داشته باشی‌.

والا خیلی به خودم فشار نیاوردم اصلا من تو ۶ ماه ۵ کیلو کم میکردم شاید چون هرروز تو خونه ورزش سخت میکنم وزنم اومده پایین 

چرااا بگو تو رو خدا کنجکاوم

فقط الفااسلیم

الفااسلیم

الفااسلیم

الفااسلیم

هرچقدر ازش تعریف کنم کمه

من ۱۸ کیلو اضافه وزن داشتم

توی دو ماه کم کردم

با الفااسلیم

عالی بود عااالی

الان باردارم منتظرم نینیم دنیا بیاد دوباره سفارش بدم