2777
2789
عنوان

زایمان در حضور همسر مشهد

4595 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها،میخواستم ببینم کسی زایمان در حضور همسر در بیمارستان های مشهد داشتین ؟راضی بودین؟با کدوم دکتر و کدوم بیمارستان ؟ممنون میشم راهنماییم کنین؟

فکرمیکنم سزارین همه جا شوهر بتونه بیاد

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای شوهر من میگه درد داشتی داد نزنی سکته میکنم وای به حال اینکه خون ببینه سکته میزنه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

به نظرم مرد باشه از یه نظر خوبه که بدونه چقدر درد داره و سخته...شوهر من از اوناس که فک میکنه زایمان چیز خاصی نیس😂😂😂

ولی نمدونم برای روحیه خود‌همسرمون چه طوریه

بعدش افسردگی‌نمیگیره(بگیره بابا پس ما چی که درد می کشیم😁😂😜😛)

مایه خوشدلی آنجاست که دلدار آنجاست
به نظرم مرد باشه از یه نظر خوبه که بدونه چقدر درد داره و سخته...شوهر من از اوناس که فک میکنه زایمان ...

نه بابا برای هر دو خوبه هم خودمون هم شوهرمون ، بعضی از بیمارستانهای کشور های دیگه اجباری باید همسر باشه 

نه بابا برای هر دو خوبه هم خودمون هم شوهرمون ، بعضی از بیمارستانهای کشور های دیگه اجباری باید همسر ب ...

اخه مردای خارجی جنبه دارن زنو توی اون وضعیت بینن مشکلی نیست.امامردای ایرانی نه کلا از زنشون زده میشن😂😂

یکم میترسه اما میگه باشه میام که برای تو دلگرمی باشه

عزیزم من خواستم سینابرم اما یک ادم باتجربه گفت اگر همسرت طبیعی تو و اندام تناسلیتو اونجوری ببینه ممکنه واسه همیشه بترسه و از تو و نزدیکی باهات بدش بیاد چند مورد هم پیش اومده طرف که مرد باشه از نزدیکی سرد شده بعد زایمان چون یاد اون لحظه میافته بهتره اینکارو نکنی 

دستمال من🇹🇳زیر درخت🌳البالو🍒گم شده.                سواد داری؟!؟ 😲هااااا؟.                                            بی سوادی؟!؟ 😟واااااا؟.                                            پس تو خر🐴من هستی😐.                                      اخه این چی بود برامون میخوندن؟ 😩😩😩
عزیزم من خواستم سینابرم اما یک ادم باتجربه گفت اگر همسرت طبیعی تو و اندام تناسلیتو اونجوری ببینه ممک ...

واقعا؟؟؟؟ پس چرا اینقدر دارن تو بیمارستان ها تبلیغ و ترویج میدن؟