2777
2789
عنوان

زایمان در حضور همسر مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 4595 بازدید | 26 پست

چون نمیدونن مردای اینجا چه فکری باخودشون میکنن و جنبه ندارن شما خودت فیلمشو دانلود کن ببین چجوری میشه اندام تناسلیت بعد مرد اگر ببینه لحظه ی نزدیکی چه فکرا که به سرش نمیزنه پون سطحی نگرن مردا

دستمال من🇹🇳زیر درخت🌳البالو🍒گم شده.                سواد داری؟!؟ 😲هااااا؟.                                            بی سوادی؟!؟ 😟واااااا؟.                                            پس تو خر🐴من هستی😐.                                      اخه این چی بود برامون میخوندن؟ 😩😩😩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم میگفت

ببین من شوهرم از امپول و دکتر واقعا میترسه بردیمش دندونپزشکی واسش آمپول زدن سر بشه دندونش از حال رفت واسش آب قند درست کردیم واقعا فوبیا داره😀31سالشه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

من خیلی تحقیق کرده بودم در این مورد

بنت الهدی زایمان با همسر داره ۱ تومن اضافه میگرفتن سال قبل، امسال نپرسیدم و نمیدونم

من رفتم اتاقشو هم دیدم و امادگی کامل پیدا کردم برا خودم که برم اونجا

با تعدادی از ماماها هم صحبت کردم و شرایطو پرسیدم

گفتن بستگی به همسر داره که موقع معاینه و موقع بیرون اومدن بچه نگاه کنه یا فقط کنار همسرش باشه و نگاه نکنه، یه ماما بهم گفت مردی هم بوده که موقع معاینه میرفته بیرون 

همسرت رو باید از هر جهت اماده کنی اگه بخوای بری

روشای ماساژ و مراحل زایمان و اصطلاحات و همه چیو باید بدونه تا بدونه تو  اون لحظه چکار کنه

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

راستی 

دفعه های اخر با دگترم هم هماهنگ کردم

البته گفت بهم اینایی که زایمان با همسر رو انتخاب میکن دیگه از بی حسی ها استفاده نمیکنن و زایمان فیزیولوژیک دارن( قبلا ماماها هم گفته بودن بهم)

کلاسای بارداری رو هم رفته بودم و اماده بودم

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

فقط یه بدی که داره اینه میگن از حدود ۵ سانت میزارن بری اون اتاق

البته اگه دردا رو تو خونه بکسی و بری دیگه اوکی هست

همینقدر که بدونن پیشرفت داری

من چون کیسه ابم پاره شد و از اولش رفتم بیمارستان، گفتن نمیشه از الان بری شاید پیشرفت نداشته باشی😕😕😕 همونجوری هم شد البته و نتونستم زایمان با همسر داشته باشم

عزیزم من خواستم سینابرم اما یک ادم باتجربه گفت اگر همسرت طبیعی تو و اندام تناسلیتو اونجوری ببینه ممک ...

من پرسیدم از چند تا از ماماها

خیلی مدرا یا موقع معاینه میرن بیرون یا میرن کنار همسرشدن چیزی نمیبینن☺☺

بستگی به روحیات خود طرف بوده

من پرسیدم از چند تا از ماماها خیلی مدرا یا موقع معاینه میرن بیرون یا میرن کنار همسرشدن چیزی نمیبینن ...

این چه حرفیه خب بالاخره تو اتاقه میبینتت و اگر اطلاع داشته باشی هرلحظه دهانه رحم باز تر میشه  دیگه یا چشمش میخوره میبینه یچیزی میشه من که شخصا دوست ندارم همسرم اون لحظه منو ببینه چون انقدر درد داری و بی حالی که همسرت بیزار میشه از هرچی بچه اس ترجیح میدم خودم فقط بدونم موقع زایمان چیشد

دستمال من🇹🇳زیر درخت🌳البالو🍒گم شده.                سواد داری؟!؟ 😲هااااا؟.                                            بی سوادی؟!؟ 😟واااااا؟.                                            پس تو خر🐴من هستی😐.                                      اخه این چی بود برامون میخوندن؟ 😩😩😩