2777
2789

الکی از سن ۱۹ دفاع نکنید واقعا زوده واس مادر شدن میدونید چرا؟؟؟؟چون تا ۲۵ خیلی احساسات ادم قابل تغییره 

حالا من نمیدونم اون تاپیک استارتر چنسالگی ازدواج کرده بود ولی میگن تا ۵سال باردار نشید اصلا ببینید این زندگی دووم داره یا نه .یه بچه رو هم سریع وارد زندگیتون میکنید 

درضمن بارداری زیر بیست سال خطرناکه و خوب نیس 

ولی در کل امیدوارم هرکسی ک تو سن و سال کمی هس و بارداره بچش ب سلامت بدنیا بیاد و قدمش خیر باشه 

خیلی دوست دارم بدونم کی گفته ۱۹سنه خوبیه برا مادر شدن

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی دوستی داشتم ۱۶ سالگی بچه اورد

یکی دیگش ۱۸

جفتشو ببینی روحیه و شادی سابقو ندارن 

خیلی کلافه و عصبین ظاهرشونم ک ریخته 

‌‌‌شبیه نقطه ویرگولم؛خواستار پایان، محکوم به ادامه..!

کودک مادری شاید باشه ولی اکثر کسانی که توی ۱۸ اینا ازدواج میکنن شرتیط زندگیشون میطلبه بچه رو 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اینجا از قومیت و فرهنگ های مختلفیم زیاد نباید تعجب کرد شهری میشناسم ۱۸ ترشیده حساب میشی و قطعا یه مشکلی داشتی تا الان ازدواج نکردی توی ۱۴ بچه دار میشن و از در و دهات هم نیستن کل شهرشون همینه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

والا من کم تر کسی رو دیدم ۵ سال صبر کنه بچه دار نشه که ببینه زندگیش ثبات داره یا نه.

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

بچه دار شدن تو سن کم بدنو نابود میکنه و آدم زود پیر میشه

یکی از اقوام ما ۱۷ سالشه و کاملا بچه میزنه قیافش الان بچه داره🫠

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

این موضوع کاملا به بلوغ فکری وسن شخصیتی فرد داره..۱۹ ساله هست به اندازه ۳۰ ساله عاقل وبالغ هست..وبرعکس یکی میشناسم در سن ۳۲ سالگی اولین بچشو به دنیا اورد.‌اصلا بچه داری وبزرگ کردن بچه بلد نیست...هرروز خونه مامانشه.مامانش بچه رو بزرگ‌میکنه..

پارسا پسرمامان😍

ولی من نوزده سالگی مادر شدم اصلا پشیمون نیستم چون ی مادر با حوصله برا بچمم کلی باهم رفیقیم با افتخار منو ب دوستاش معرفی میکنه میگه مامان خیلی خوشحالم ک مامانمم جوونه و مثه مامان سارینا یا نازلی پیر نیست و خیلی از این موضوع وحشت داره مدام میگه مامان نکنه تو پیر بشی 

شاید اون خانم ب بلوغ فکری رسیده و دیده میتونه مادر خوبی باشه و این راه رو انتخاب کرده بعد چهل تازه بفکر بچه دار شدن میوفتاد بهتر بود 

ب انتخاب های هم احترام بزاریم دوست عزیز

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

اصلا وقت می‌کنن زندگی کنن خودشون یا بفهمن از زندگی چی می‌خوان ؟ 

اصلا خوب نیست تو این سن ازدواج و بچه‌دار شدن

اصلا نمی‌فهمی جوونیت چیشد 

مدام به خودم میگم: آسون ساخته نشدی که به راحتی ویران بشی 🕊

بچه دار شدن تو سن کم بدنو نابود میکنه و آدم زود پیر میشهیکی از اقوام ما ۱۷ سالشه و کاملا بچه میزنه ق ...

اون بخاطر مشکلات زندگیه احتمالا همسرش خوب نیس 

بخدا من با وجود ی بچه شش ساله همین هفته پیش تو مطب دکتر ،ی خانم ازم خواستگاری کرد اگر همسر ادم خوب باشه خانم شاداب بودنشو از دست نمیده

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌