2777
2789
عنوان

شکایت از معلم ورزش

103 بازدید | 11 پست

پسر من توی دبستان غیر انتفاعی در حال تحصیل هستش.

توی مشهد.

با وجود شهریه ای که بابت اجاره سالن ورزشی و... دریافت کردند، معلم ورزششون فقط بچه ها رو میبره سالن و خودش روی کاپشن های بچه ها دراااز می کشه و با گوشی کار می کنه.

یه مرد فوق العاده بی مسئولیت و بی ادب!

هیچی دیگه!

اینا هم ششم هستن!

بچه ها همدیگه رو بزنن ، تیکه پاره کنن سر توپ فوتبال این تکووون نمیخوره!

باید به کی اعتراض کنیم؟

همممممه اولیا شاکی!

تایم ورزش اکثریت بچه هاشون رو میبرن خونه!🥲

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️

به مدیر اطلاع بدید

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس آموزش و پرورش

میگن اصلا پیگیری نمیکنن و صرفا رفع تکلیف میکنن! بخصوص برای مدارس غیرانتفاعی که اداره نسبت بهش گارد داره

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️
نام کاربریت😅😅😅😅

بیمه کردم خودمو 😂😂

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

حتما حتما گروهی برید اعتراض کنید 

نشد تهدید کنید    به آموزش و پرورش هم بگید  مقطع ابتدایی 

یا ریاست  محاله پیگیری نکنند 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم 
خیلی جالب بود😂

😁🥰