2777
2789
عنوان

بدنسازی از سن چهارده سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 21 پست
عالیه پس، به ورزش تی آر ایکس هم علاقه داره، ورزش سنگینیه؟میدونید فیتنس با بدنسازی چه فرقی داره؟

در فیتنس ورزش سریع تر و استراحت کمتر یه جور فرزتری با کش  و دمبل

بر بدن سازی سنگینتر و استراحت بین ست بیشتر . منم تی ار ایکس کار نکردم. ولی واقعا ورزش همه جوره خوبه. من بدنسازی و کوهنوردی و شنا و پیاده روی جز روزمره هامه

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

بله فیتنس بدون وزنه دستگاه کار میکنن بدنسازی با وزنه های سنگین دستگاهه تی ار ایکس اگه اشتباه نکنم با ...

بنظرتون از بین این سه تا، کدومش می‌تونه برای سنش و تنبلی تخمدان موثر تر باشه؟ و حالا اون سختی زیادم نداشته باشه چون سابقه ورزش نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون فیتنس بهتره برای سنش و مشکلش یا بدنسازی؟

میخای فعلا بفرستین فیتنس تا یکم راه بیفته . بعدا مبتونه اگه خوشش اومده بره بدنسازی. وقتی میگیبدنسازی تصور همه اون بدنهای بادکرده اس. من چندساله کار میکنم زمخت نشدم هیچ درعین خال ظریفترم شدم

میخای فعلا بفرستین فیتنس تا یکم راه بیفته . بعدا مبتونه اگه خوشش اومده بره بدنسازی. وقتی میگیبدنسازی ...

چه خوب.

از باشگاهی که تو محله مون هست پرسیدم چه رشته های هست، به فیتنس اشاره ای نکرد، ولی تی آر ایکس رو گفت... باید برم یبارم بپرسم.

میگن تی آر ایکس هم ورزش سنگینی هست مثل بدنسازی، درسته؟

چه خوب.از باشگاهی که تو محله مون هست پرسیدم چه رشته های هست، به فیتنس اشاره ای نکرد، ولی تی آر ایکس ...

تی ار ایکس  من تجربه شو نداشتم با کش کار میکنن . ولی کراس فیت رو میدونم سنگینتر از بدنسازی و خیلی تر و فرز میشی