2777
2789
عنوان

عمل بینی با دکتر مجید لطفی

3977 بازدید | 21 پست

سلام کسی ایشونو میشناسه ؟

میدونید چه روزهایی توی مطب تهران هست؟به غیر از چهارشنبه ها؟ 

کسی باهاشون عمل کرده؟راضی هستید

لطفا اگر کسی هست اعلام کنه چون خیلی دنبال اطلاعات از ایشونم🙏🏻🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم میشه بگید راضی هستین از عملتون یانه؟تروخدا جواب بدید راهنمایی کنید

سلام ظاهرشو راضیم اما بینیم زیاد کیپ میشه اونم‌دکتر میگه چون دو ماهه طبیعیه باید زمان بدی حالا منتظرم ببینم خوب میشم یا نه

سلام ظاهرشو راضیم اما بینیم زیاد کیپ میشه اونم‌دکتر میگه چون دو ماهه طبیعیه باید زمان بدی حالا منتظر ...

سلام عزیزم بینیتون استخوانی یود یا گوشتی؟چه سبکی عمل کردید؟الان راضی هستید؟واقعا شبیه عکسای پیجش میشه؟

گر مسلمان گر مسیحی گر یهود                                ادمی باشید مذهب هرچه بود
سلام عزیزم بینیتون استخوانی یود یا گوشتی؟چه سبکی عمل کردید؟الان راضی هستید؟واقعا شبیه عکسای پیجش میش ...

گوشتی بودم خدایی همه میگن خوشگل شدی اتفاقا منم استوری کرد ولی بگیر نگیر داره دیدم بعضیا خراب شدن

گوشتی بودم خدایی همه میگن خوشگل شدی اتفاقا منم استوری کرد ولی بگیر نگیر داره دیدم بعضیا خراب شدن

استخوانی هارو چجوری عمل کرده بود خوب شده بودن؟ شبیه عکسای پیج شدن؟من از دو نفر دیگه پرسیدم اونا هم گوشتی بودن یکی ناراضی بود یکی تعریف میکرد سبکش هم انگار طبیعی بیشتر من دوست دارم قوس داشته باشه بینیم. شما بینیت از نیم رخ خوب شد؟

گر مسلمان گر مسیحی گر یهود                                ادمی باشید مذهب هرچه بود