2777
2789
عنوان

تجربه ی من از خوندن سوره ی بقره

8458 بازدید | 142 پست

سلام

میخواستم تجربه ی خودمو از خوندن سوره  ی بقره بگم، ولی توی چند تا پیام میذارم که طولانی نشه.

چون میخوام کامل تعریف کنم تا خدایی ناکرده کسی الکی منصرف نشه و یا مدیون نشم.

من از وقتی اومدم نی نی سایت هربار یه تاپیک چله ی سوره ی بقره به پستم میخورد، هر کدوم از کاربرها هم یه چیزی براش نوشته بودند ولی اکثرا جواب گرفته بودند.

توی این بین بعضی از کاربرا واقعا چیزای وحشتناکی تعریف میکردند که واقعا میترسیدمو اصلا دیگه از قید شروع کردنش میگذشتم.

تا اینکه یه شب یه کاربر تاپیک زده بود و خیلی تعریف کرده بود که با خوندنش بخت خواهرم باز شده و چند نفر دیگه هم اومده بودند برای گشایش کارهاشون تایید کرده بودند و بعضی ها هم اصلا نتیجه ای نگرفته بودند.

اون شب اون کاربر خیلی تشویق کرد که بخونو ... حیف که کاربریشون را فراموش کردم برای تگ ولی هرجا هست خدا براش بهترینها را بسازه.

توی این بین بعضی از کاربرا واقعا چیزای وحشتناکی تعریف میکردند که واقعا میترسیدمو اصلا دیگه از قید شر ...

من خودم حس میکردم این گره های کاریم خیلی بی جهتند واقعا و برای این مورد ختم ۴۵ روزه را شروع کردم.
اوایل صوت بقره که یک ساعته هست را میذاشتم و همونجور که گوش میدادم میرفتم سر کارام، توی این بین بعضی مواقعش هم، هم گوش میکردم هم روی ایات هم نگاه میکردم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم حس میکردم این گره های کاریم خیلی بی جهتند واقعا و برای این مورد ختم ۴۵ روزه را شروع کردم.اوا ...

تا اینکه این وسط یه مسافرتی باید میرفتیم و دیگه مجبور شدم خودم بخونم، از اون به بعد خودم مینشستم میخوندم فقط گه گداری خیلی کم پیش میومد بازم صوتش را میذاشتم ولی خیلی هاش را خودم میخوندم. چون حس میکردم خودم با صدای بلند بخونم انگار اثراتش و انرژیش بیشتره.
از روز سی ام به بعد دیگه تاثیر خودشو گذاشت.

تا اینکه این وسط یه مسافرتی باید میرفتیم و دیگه مجبور شدم خودم بخونم، از اون به بعد خودم مینشستم میخ ...

ببینید من یه خاطر یه کاری وااااقعا زحمت کشیده بودم و بهش رسیده بودم و خیلی خودمو درگیر اون کار کرده بودم و بهش هم علاقه داشتم، ولی بعد خوندن قران الکی نسبت به اون کار نفرت پیدا کردم، یعنی جوری شده بود فکر هم بهش حالم را بد میکرد، رفتم انصراف بدم مدیر اون موسسه نذاشت و گفت با مرخصی چند ماهت موافقت میکنم، همچین چیزی اصلا پیش نیومده بود اونم واسه من که اینقدر راحت قبول کنند!

ببینید من یه خاطر یه کاری وااااقعا زحمت کشیده بودم و بهش رسیده بودم و خیلی خودمو درگیر اون کار کرده ...

مورد دیگش این بود که واااقعا طلسم و جادو را پاک میکنه، اینو من به وضوح دیدم، متاسفانه اینو نمیتونم توضیح بدم ولی میتونم بگم برای هر طلسم و دعایی جوابه. فقط خدا را شکر میکنم این سوره را خوندم. این مورد را حتی خانوادم هم متوجه شدند چقدررر روش اثر داره.

مورد دیگش این بود که واااقعا طلسم و جادو را پاک میکنه، اینو من به وضوح دیدم، متاسفانه اینو نمیتونم ت ...

اثر دیگه ای که برام داشت این بود که باطن ادما را برام رو کرد، یعنی اون کسیکه فکر میکردم دوست صمیمیم هست فهمیدم چقدر ادم دورویی هست و چقدر حرف پشت سر من زده، قشنگ افرادی که دور و برم بودند و برای دوستی با هم ساخته نشده بودیم را برام روشن کرد.

اثر دیگه ای که برام داشت این بود که باطن ادما را برام رو کرد، یعنی اون کسیکه فکر میکردم دوست صمیمیم ...

ببینید نفرت پیدا کردن از اون کارم، رو کردن باطن اطرافیانم، باطل شدن طلسم برام خیلی سنگین بود، به این راحتی باهاشون نمیشد کنار اومد، چون این اتفاقا طبق یه پروسه برات روشن میشه. واااقعا اوضاع روحی داغونی داشتم، خیلی وضعم بد شده بود، حتی توی اکثر همین تاپیکهای نی نی سایت که در این مورد بود از کاربرا راهنمایی خواستم، تا اینکه یه روز از بس حالم بد و دنبال خوب شدن حالم بودم توی گوگل دنبال کانالی میگشتم که شاید باشه و اونایی که این ختم را برداشتند از حالشون گفته باشند، اتفاقی یه شماره تلفن پیدا کردم از یه موسسه ای که به این مسایل جواب میدن.

ببینید نفرت پیدا کردن از اون کارم، رو کردن باطن اطرافیانم، باطل شدن طلسم برام خیلی سنگین بود، به این ...

تماس گرفتم بعد که به داخلی مورد نظرم وصل شدم اون شخص گفت که نباید الکی ختم برمیداشتم و قبلش باید تماس میگرفتم و چون ختم سنگینی بوده شاید یه سنگینی هم داشته و راهنماییم کرد که از این لحاظ خدا خیر دنیا و اخرت بهش بده واقعا کارساز بود.
ببینید بعضی کاربرا نوشته بودند قبلش باید اسپند دودکنی و صدقه بدی و ۴ قل و ایت الکرسی بخونی ولی من اصلا رعایت نمیکردم.‌

تماس گرفتم بعد که به داخلی مورد نظرم وصل شدم اون شخص گفت که نباید الکی ختم برمیداشتم و قبلش باید تما ...

شاید هم این حال بدم به این دلیل بوده که تمام انرژی منفی های زندگیم داشتند پاک میشدند.
بعدش یه سفر مشهد برام‌ پیش اومد که واقعا حالمو خوب کرد.
در کل من واااقعا خوشحالم که این ختم را انجام دادم، درسته یه مدت واقعا حالم بد شد،ولی بهم نشون داد خانوادت مهمترین چیزی هستند که داری اینقدر خودمو صرف کارم نکنم، خیلی از گره های کاریم را باز کرد، ادمایی که واقعا هم فرکانس نبودیم را ازم دور کرد، واقعیتهایی را بهم نشون دادکه هیچ‌موقع نمیتونستم عادی متوجه بشم، صبر داشتن را یادم داد، اون جادو و طلسمی را که حس میکردم توی زندگیم هست را پاک کرد.

شاید هم این حال بدم به این دلیل بوده که تمام انرژی منفی های زندگیم داشتند پاک میشدند.بعدش یه سفر مشه ...

من یه ماهی هست میخواستم این تاپیک را بزنم ولی چون فرصت نبود تمامش را تعریف کنم، عقب افتاد. سعی کردم تمام اتفاقها و موارد را تعریف کنم که الکی مدیون نشم🌹
در اخر من از دو تا سوره ی قران واقعا معجزه دیدم یکی این سوره و یکی سوره نبا برای رفتن به مکه.
انشاالله همگی حاجت روا🌸