2777
2789
عنوان

تجربه ی من از خوندن سوره ی بقره

| مشاهده متن کامل بحث + 8493 بازدید | 142 پست
اثر دیگه ای که برام داشت این بود که باطن ادما را برام رو کرد، یعنی اون کسیکه فکر میکردم دوست صمیمیم ...

خب اگه طلسم باطل میکنه، اگه دشمن ادم بفهمه باز بره تمدیدکنه طلسمه را یا اینکه هر ماه بره تمدید کنه چی؟

زمان خاصی میخوندین؟

نه زمان خاصی نداشت ولی چون کاربرا گفته بودند شب نخونید من یه بارش فقط شب بود بقیه روز، ولی دلیل اینکه میگفتند شب نخونید را نمیدونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب اگه طلسم باطل میکنه، اگه دشمن ادم بفهمه باز بره تمدیدکنه طلسمه را یا اینکه هر ماه بره تمدید کنه چ ...

یه نفر میگفت روزی ۵۰ تا ایه قران بخوتید هیچ طلسمی دیگه تاثیر نداره

منم خیلی دوست دارم بخونم

ولی آخه طولانیه وقت نمیکنم😟

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

میشه خودم نخونم و فقط صوتش رو توی خونه پخش کنم؟

میگم من اوایل اینجوری میکردم دیگه خودم مثل همون ویس سریع قران میخوندم، خودم خوندم احساس میکردم تاثیرش بیشتره. ولی چرا بعضی از کاربرا میگفتند میشه، بی اثر حتما نیست

شوهرم مخالفه شاغل بودنم شددییییید چی بخونم کارسازه؟

در این مورد نمیدونم عزیزم🌹 به همون مرکز میخواهید تماس بگیرید بگید برای نرم کردن دل طرف مقابلم چه چله ای خوبه