2777
2789
عنوان

خرید مبل

687 بازدید | 31 پست

سلام خانما من تازه مبل خریدم سبک کلاسیک بعد الان واقعا اینستا میچرخم تمام مبلای مینی مال تبلیغ میکنن میگن قشنگ حتی بعضی ازسبکای راحتیم میگن ازمدافتاده منم دلموزده مبلام با این حرفا خیلی حساس شدم وناراحتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار نداشته باش به این حرفا

هرچی دلت دوست داره همون برای خونت بهترینه

اگه کلسیک دوست داری کلاسیک بچین کل خونتم سبکشو کلاسیک کن

نه این که فرش مینیمال مبل کلاسیک و... 

من خودم عاشق مینیمال و مدرن بودم جهیزیمم مینیمال خریدم ولی عروس عمم همین امسال با من جهیزیش رو کلاسیک خرید مبل های تلج دار و... خیلیم شیکه

کار نداشته باش به این حرفاهرچی دلت دوست داره همون برای خونت بهترینهاگه کلسیک دوست داری کلاسیک بچین ک ...

درسته ولی با این حرفا واقعا ادم ازوسایلاش بدش میاد درحالیکه هرکی مبلای من میبینه خیلی تعریف میکنه

درسته ولی با این حرفا واقعا ادم ازوسایلاش بدش میاد درحالیکه هرکی مبلای من میبینه خیلی تعریف میکنه

چیزی که دوست داشتی خریدی، اگه با مد بخوای پیش بری یه حساب بانکی متصل به دریای پول لازمه،هر روز هم یه چرت و پرت جدیدی میسازن به اسم مد میریزن تو بازار که اکثرا نه کیفیت داره که به درد میخوره، چیزای ساده بخری همیشه رو دور هست و قدیمی نمیشه

اسی منم مبلام کلاسیک‌ تقریبا طرح افسون نیمه تاج پارچه کرم

فرشامم طوسی طرح افشان گل های کرم 

پرده هم کلاسیک‌ 

بقولی هر کی میاد خونمون رو دوست داره 

یه نیم ست یا ال راحتی هم بر جلو تی وی باید بگیرم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

اووو من ۷ساله ی مبل و میزناهارخوری درجه یک خریدم گرونم بود اقساط خریدیم ترکه ،یعنی آخ نگفته انگار دیروز رسیده ،خیلی دوسشون دارم و مراقبشونم هیچوقت هم هرچی مدل بخوات بیاد نظرم عوض نمیشه راجبشون ،مال منم نیمه کلاسیک‌هه