2777
2789

از بیچارگی پناه اوردم نینی سایت. یبار دیگه هم تاپیک زدم ولی منتشر نشد. 

من از روزی ک خودمو شناختم مورد کتک توهین تهدید فشار آزار محدودیت عذاب بودم توسط پدر مادرم

خیلی بیچاره موندم. ی سوالی دارم ک دردناک ترین سواله برام.. اونم اینه ک من چجوری کمک بگیرم 

منو توی خونه زندانی کردن. پدره.... فلان فلان شده ی من روانیه احمقه دسته بزن داره اگه بگم چه بلاهایی سرم اورده حتی نینی سایت پخششون نمیکنه

از دیدنش اوقم میگیره انقد ازش تنفر دارم خیلی ظالمه خیییییییلی بی غیرته خییییلی بددهن بی ریشه بی وجودههه.(کسی بگه ولی پدرته اصن خوب جوابشو نمیدم وقتی اون هرگز در حقم پدری نکرد و نمیکنه انقد عذابم داده ک جرعت نمیکنم ازدواج کنم مبادا یه بیهوده ای آبرومو ببره چون خدارو نمیپرسته کافره بیدینه بی خداست) 

با این وجود  هرچی بیشتز مارو عذاب میده بیشتز عاشقش میشه هرچی بیشتر مارو کتک میزنه و آزار میده بیشتر عاشقشه. 

هیچ وقت یادم نمیره پارسال یکماه مونده به کنکور دمه عید ازش لباس خاستم یجوری سرمو کوبوند به دیوار تا دوروز تاز میدیدم و حرکت نداشتم

و خیلی کارای بدتر کرده ک نمیتونم بگم ممکنه تا پیکم منتشر نشه

من توی خونه زندانیم هیچ پولی نمیدن ک بخام بیرون برم ۳ساله تا سره کوچه نرفتم هیچ رفیقی ندارم همشون دیدن من بیرون نمیام دوستیشونو باهام خراب کردن

اهل هیچیم نیستم نه تاحالا باکسی بودم نه کاره بدی کردم هیچی. متاسفانه توی این درو زمونه بیشتر منم ک آسیب میبینم از لحاظ روحی داغونم همه جوره بهم فشار میاره زندانیم کرده غذا نمیدن بهم پول نمیدن مدام فحش کتک تحقیر بی احترامی

بارها خاستم خودمو خلاص کنم از خدا ترسیدم. من هیچ بهونه ای برای زنده بودن ندارم

کمک لازم دارم خیلی فوری حمایت لازم دارم هیچکیو ندارم هرراهیو امتحان کردم ساختم گفتم عیب نداره میگذره ولی روز به روز بدتر شد 

شکایتمو به کی بکنم به خلق؟ 

به خدا؟ خدایی ک هرچی التماس کردم پدرمو از بین بببره نبرد💔نبرد نبرد💔۲۴ساعت گریه میکنم منی ک از گریه متنفرم دچاره وسواس فکری و جسمی شدم. تمرکز نمیتونم بکنم  در عذابم واقعا بریدم..... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درس دانشگاه شهر دور کار مستقل شدن همینراه دیگه ای نداری

فک میکنی تلاش نکردم پارسال ۵ماه برای کنکور خوندم یجوری زد تو سرم همش یادم رفت سره جلسه هیچی یادم نمیومد