2777
2789
عنوان

بیاین یه جوری صحبت کنیم ک 😅😅

202 بازدید | 57 پست

ساعت ۲ حرکت می‌کنیم بریم شمال هرکی پایه اس بیاد 😅😅😅 قرص ماشین گرفتین  زیاد وسیله برندارید هر چی کم داشتیم میگیرم اونجا قبل رفتن هم برید دسشویی نگین وسط راه نگه دارررررر 😎😎😎😎

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من لب دریا میخوام کلی عکس بگیرم لباس ندارم همه تکراری شدن نیم ساعت دیگه حرکته چه غلطی بکنمممم

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

قلیون برداشتید یا نه؟؟؟؟؟ خوراکی یادتون نرررره

واییییییییییی  همه چی رو مگه من باید بردارم بلند شین دیگه 🫨🫨

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

وای من لب دریا میخوام کلی عکس بگیرم لباس ندارم همه تکراری شدن نیم ساعت دیگه حرکته چه غلطی بکنمممم

من برات میارم از مال خودم 💀

خدایا اگر‌ من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه😏😒🤨🫠کاربر جدید نیستم 😝😁

مگه نداریم رو سرت جیش کنم!؟😂🤣

بی ادب تورو نمی‌برم 😤

واییییییییییی همه چی رو مگه من باید بردارم بلند شین دیگه 🫨🫨

ای بابا باشه من میارم همتون به درد نخورید🤨🤨🤨

خدایا اگر‌ من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه😏😒🤨🫠کاربر جدید نیستم 😝😁