یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
حتی اگه عاشق بوده باشی و بعدش به یه مورد پولدار برخورد کنی بازم میشه؟
اره عشق فقط پوله پووول مرد پولدار قطعا باید مناسب طبقه اجتماعیش رفتار کنه تو هیچوووقت رفتار زننده از یه آدم اصیل پولدار نمیبینی تو واقعیت هم همینه همه این مشکلات خونوادگی خیانت دخالت خونواده ها کتک بددهنی فقر که خودش فقر فرهنگی میاره همه اینا مال طبقه اجتماعی ضعیفه
جامعه کمونیستی اینو کرده تو سر ما که پول بده آخ و توفه هرکی پولداره پس آدم بدیه نه عزیزم اینطور نیست پس عقل میگه اون کسیکه آینده خودت و بچه هات باهاش تامین هست
ارع اینم هستتو همین سایت خیلی ها ادعای اصالت میکنن ولی هیچی بارشون نیست بماند تاپیک هاشونم میبینی اف ...
پول به راحتی بدست نمیاد یکی از راه هاش روابط اجتماعی قوی و آداب معاشرت بلد بودن که اونم از سواد و آگاهی مطالعه میاد با آدمای درست حسابی نشست برخاست کردن کسیکه پولداره یعنی مدیریت مالی بلده که خودش یه دانش قویه منطق قوی میخاد پولدار شدن یه چیزه ولی پولدار موندن هنررره چون اطلاعات و بار علم سواد میخاد از نظر روحی روانی هم باید قوی باشن مثلا چطور هیجانات کنترل کنن از نظر منطقی چطور فکر کنن برنامه ریزی کنن آدم شناس باید باشن که ببینن به کی اعتماد بکنن یا نه البته اونا هم خودشون با خودشون وصلت میکنن مثلا میگن دامادت کیه میگه دامادم پسر فلانیه عروسم دختر فلانیه وصلت هاشون خونوادگی هست و با اطلاعات و آگاهی کامل بخاطر همین طلاق تو قشر مرفه خییلییی کمه یا میشه گفت اصن نیست پول فقط جنبه مادی نیست فقر خطرات خییلییی بیشتری داره