2777
2789

من عشق بعد ازدواج بهتر قبول دارم اوایلش سخته چون شناخت ندارین ولی عشقای الان ب مرور کمرنگ میشه انشالله ک همه خوشبخت باشن چیزی ک از اطرافیانم دیدم میگم

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

عشق ولی معمولا وقتی مردا پولدار میشن عشق قبلی رو ول میکنن میرن با آدم جدید... پس بهتره دختر همچین ریسکی نکنه... 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عشق بعد ازدواج بهتر قبول دارم اوایلش سخته چون شناخت ندارین ولی عشقای الان ب مرور کمرنگ میشه انشال ...

بله درسته عزیزم

ولی باز از نظر من عشق و پول مکمل هم هستن و اگه یکی ازاین دوتا نباشه ممکنه اون زندگی درجا بزنه

متاهل🧸

بنظرم اشتباههیکی از دوستام ناچار بود به ازدواجپسره واقعا عاشقشه وضعشونم خوبهولی هنوز چشمش دنبال دوس ...

دوستتون چون یکی دیگه تو قلبش بوده نتونسته با این وضعیت کنار باد اگر نه کسی که عاشقت باشه پولم داشته باشه یعنی بهترین گزینه برای ازدواج

عشق ولی معمولا وقتی مردا پولدار میشن عشق قبلی رو ول میکنن میرن با آدم جدید... پس بهتره دختر همچین ری ...

دقیقا عزیزم

منتظر همچین کامنتی بودم

مردا وقتی به پول میرسن شریک و همدم نداری هاشونو فراموش میکنن

متاهل🧸

دوستتون چون یکی دیگه تو قلبش بوده نتونسته با این وضعیت کنار باد اگر نه کسی که عاشقت باشه پولم داشته ...

درسته خودشم میدونه یعنی هممون میدونیم چقدر شوهرش تواین مدت حامی بوده و به روش نیاورده حتی

ولی خب دیگه دل که یه جا گیر باشه نتیجه اش میشه این

متاهل🧸

بله درسته عزیزمولی باز از نظر من عشق و پول مکمل هم هستن و اگه یکی ازاین دوتا نباشه ممکنه اون زندگی د ...

اره ولی بازم تو با یکی ی مدت زندگی کنی حتما با شناخت هم منطقی کنار میاین و علاقه مند میشد عشق باشه ولی نمیگم خرجای انچنانا مثلا حتی  سال ی لباش خورد و خوراک درست حسابی مثلا بچت میگ‌فلان چیز میخام و نتونی بگیری همین باعث تشنجای عصبی میشه و کمرنگ شدن عشق الان دوستم با بچه ۷ ماهش در حال طلاقه چون چشاش بسته بود بخاطر عشق ن تفریحی ن لباسی برای عروسیم غصه لباس میخورد از خواهرش قرض کرد حق بیرون رفتن نداشت این غیرتی بودن میدونس اخر با خیانت شوهرش جواب گرف

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
اره ولی بازم تو با یکی ی مدت زندگی کنی حتما با شناخت هم منطقی کنار میاین و علاقه مند میشد عشق باشه و ...

آدم از خودی میخوره همیشه

ما خانوماییم که به خودمون رحم نمیکنیم و خیانت میبینیم

انشالله مشکلش زودتر حل بشه

متاهل🧸

عزیزم کاربر آیفون پرومکس 20 چندتا کاربری داره؟ 

فقط یکیو میدونم ک اونم کاربر یروزی_برمیگرده هست

بازم هست؟ 

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد.....