2777
2789

منم چون بدجور مریض شدم

عزیزترینم شبونه میرسیم بیا که فردا به خونه میرسیم🌠🌌🫂                                                                                                                                           ⏳🪦🗝️A Victim of historical determinism                An elegy for  history, humanity and myself

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دوریم یه عالمه .......من خوابم نمیبره😂

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

من خوابیدمممم از ساعت دوازده تا الان وایییی چقدر خوب بوددددد جات خالی اسی😅😂اشکال ندارد الان بخواب ...

😭من فیلم ترسناک دیدم از ترس نخابیدم الانم هرکار میکنم خابم نمیبره😐

قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.

کجای تو

تو قلبت😂😂😂😂🚶🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

من خوابیدمممم از ساعت دوازده تا الان وایییی چقدر خوب بوددددد جات خالی اسی😅😂اشکال ندارد الان بخواب ...

منم از یک. تا الان. اما الان تنها میشم نمیتونم بخوابم استرس میگیرم تنهایی

خودت باش جهان اصالت را میستاید