2777
2789
عنوان

بهترین بانک براوام ازدواج

149 بازدید | 28 پست

مهرنوشتیم گفت ۲۰نفرجلوتونه پسردایی مادرمریسشعبشه اینقدبدجنس بعدحضوری رفتیمگفت۱۷نفرم پروندشون رومیزه

رفتیم ملت گفتن سایزباز ولی ظرفیت پر..بنظرتون کدوم بانک بهتره

خدایاشکرت...❤️

اووووو تویی که بالاخره چیشد مزدوج شدی با کییییی ؟؟؟

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووووو تویی که بالاخره چیشد مزدوج شدی با کییییی ؟؟؟

خخخخخ نمیدونم کدوم کاربری اره ۵ماه با پسرعمه مادرم دوست بودم ازدواج کردم یک ماهه عقدم عاشقانه بود بابت انتخابم راضیم

فدات شم مرسی

خدایاشکرت...❤️

مونده به شانس دیگه 😅ان شاءالله هرچه زودتر بدن وام تونو / مبارک باشه ❤️✨

قربونت برم مرسی عزیزدلم..جهیزبتون گرفتین شما موندم برامارکای وسیله برقی جاروبرقی چرخ گوشت ابمیوه گیرمخلوط کن تلویزیون

خدایاشکرت...❤️

خخخخخ نمیدونم کدوم کاربری اره ۵ماه با پسرعمه مادرم دوست بودم ازدواج کردم یک ماهه عقدم عاشقانه بود با ...

نمیدونم با کدوم کاربریم بود ایول مبارکه پس اون طرفو که به خاطرش ما رو سابیده بودی امضات زده بودیو شوتیدی خونوادش زر زر میکردن نمیذاشتن بگیرنت ؟؟خخخخ

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

نمیدونم با کدوم کاربریم بود ایول مبارکه پس اون طرفو که به خاطرش ما رو سابیده بودی امضات زده بودیو شو ...

اون خونوادش راضی شدن امامن دیگه گفتم ن دیدم خیلی ب حرف خونوادش گوش میده فایده نداره دقیقاتومراسمی ک رفتم مادرش منودید گفت اره برات میگیرمش اوکی دلم راضیه دیدم خودش من من میکنه گفتم ن توهمون مراسمم دیده شدم پسندیده شدم عاشق شدم و هزارمرتبه شکر ک بااون نشد اون کجااین کجا

خدایاشکرت...❤️

قربونت برم مرسی عزیزدلم..جهیزبتون گرفتین شما موندم برامارکای وسیله برقی جاروبرقی چرخ گوشت ابمیوه گیر ...

فدات گلم 💕

آره من یه ساله عروسی کردم 😅

چرخ گوشت پارس خزر مدل بوفالو خیلی خوبه من دارم راضیم

جارو برقیم پارس خزر گرفتیم اونم خیلی خوبه با اینکه ایرانی هستن اما با کیفیت تر از بقیه مارک‌هاان ...

حالا خودت بری نگاه کنی هم ظاهرش شیکه هم کیفیت دارن 

به خدا ترسناک نیستم 🥲😝

نمیدونم با کدوم کاربریم بود ایول مبارکه پس اون طرفو که به خاطرش ما رو سابیده بودی امضات زده بودیو شو ...

یهواستوری عقدم گذاشتم فک کردهموکمورمنتظرش میمونم و مچشم گرفتم اما خب ارزش نداره واقعا خونواده خیلیییییی مهمه

خدایاشکرت...❤️

فدات گلم 💕آره من یه ساله عروسی کردم 😅چرخ گوشت پارس خزر مدل بوفالو خیلی خوبه من دارم راضیمجارو برقی ...

اره تعریف این۲روخیلی شنیدم دمت گرم

خدایاشکرت...❤️