2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا میتونی ورزش کن پله هارو بالا پایین کن رابطه بدون جلوگیری داشته باش قر کمر بده همه اینا باعث میشه زودتر زایمان کنی

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند

فقط آمادگی و روحیه نگو برم نشد میرم سزارین بگو میرم طبیعی زایمان میکنم 

انشالا به سلامتی

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

عزیزم خوشبحالت من ازهمین باردارشدن هم میترسم چ برسه زایمان...توببشترازنصف راهو اومدی ی زایمانت مونده ک راحته نگران نباش ..

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

مادرشوهرم میگفت بجای اینکه جیغ بکشی موقع زایمان، نفس های خیلی عمیق بکش. من واقعا سر زایمانم امتحان کردم. کلا نیم ساعت طول کشید بچه بدنیا بیاد

قبلش هم حسابی توی خونه پیاده روی کردم. واقعا تاثیر داشت