2777
2789

آخه بدن درد دارم مدام و الآنم سرما خوردم بخدا چند ساعت مشغول تمیزی خونه بودم با این حالم وقتی کارم تموم شد داشتم غذا رو آماده میکردم که اومد و گفت غذا که آماده نیست منم گفتم کار کردم و خسته ام الان درست میکنم یهو گفت ای بابا مریض واقعا دلم شکست 

تقصیر خودته که با این حالت خونشو تمیز کردی...باورت نداره. میرفتی توتخت استراحت میکردی و به خودت احترام میذاشتی

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد کارنکن بفکر سلامتیت باشکارای شخصیشم نکنی

۲تا بچه کوچیکه دارم که اصلا هیچ وقت کمکی نمیکنه از بابت بچه ها  و این رفتارش کلافه ام کرده . بدن درد هم که دارم ولی بخدا اینطور بهم گفت بد دلم سوخت 

۲تا بچه کوچیکه دارم که اصلا هیچ وقت کمکی نمیکنه از بابت بچه ها و این رفتارش کلافه ام کرده . بدن درد ...

عزیزم حساس نباششششش  بیخیال

خو توام  بارها گفی  اون ناراحت شد

شاید منظوری نداش

عزیزم حساس نباششششش بیخیالخو توام بارها گفی اون ناراحت شدشاید منظوری نداش

دقیقا مسخره ام کرد حتی بچه ام هم فهمید . منم اون لحظه انگار خون به مغزم نرسید گفتم بهش خودت و همه کست مریض آن که اومد پشت گردنم رو فشار داد 

دقیقا مسخره ام کرد حتی بچه ام هم فهمید . منم اون لحظه انگار خون به مغزم نرسید گفتم بهش خودت و همه کس ...

نگوووو خو عزیزم... منم جات بودم  ناراحت میشدم

ولی بروز نمی دادم  تا ب وقتش.

یجوری بهش بفمون  باهات خوب رفتار کنه

تنبیهش کن😉

بی فهم و بی درکه دیگه

خیلی بی فهمه ولی فکر می‌کنه از خودش داناترنیست  اصلا درک نمیکنه منم آدمم با دو بچه و کار خونه و... درس بچه منم خسته میشم خب بدتر بدنم درد میگیره اصلا براش مهم نی که کمی کمکم بده تو کارها

مامان منی تو پاش در رفته با درد پاشده به کار سنگین عصبی شدم گفتم بگیر دراز بکش تو رختخواب حداقل قدرتو بدونن کو گوش شنوا 

تو هم استراحت کن از ین به بعد من تازه فهمیدم زن باید قدر خودشو بدونه تا بقیه هم انجام بدن شوهره یا خودش دست به کار میشه یا از بیرون سفارش میده خودتو کوچیک نکن گل من

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...