2777
2789
عنوان

چقدر به شوهرم گفتم بزار برا فردا گوش نکرد❗️

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 40 پست
شوهر من اصولش میدونه اما فشار دستش نمیتونه کنترل کنه دستش سنگینه اما دست من سبکه

👌👌

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای خدای من بگو که جدی نمیگی😂😂😂پوکیدم از خنده نصف شبی خدااا 😂😂😂😂

والا

اینقد اعتماد به نفس داره واکسن‌های آنفولانزای بچه هامم خودش زد

پسرم واکسن شش سالگی قبل مدرسمون میگفت باید بابا فقط بزنه  

رفتیم بهداشت نمیذاشت پرستاره بزنه میگفت فقط بابام  

دیگه ۱۴ ساله خواهر آمپولارو زده دیگه حرفه ای شده نگران نباش

ربطی به حرفه ای شدن نداره.‌شوک هر آن ممکنه رخ بده و توی خونه هیچ ابزار کمک رسانی وجود نداره. هدنرس ما اپول ب ۱۲ خواهرزادشو مرتب میزد. ازقضا برای بار چندم که زده،بچه آپنه تنفسی شده و فوت کرده. به همین راحتی. توی خونه تزریق هر امپولی برای بچه ها ممنوعه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
بخدا دیگه نمیدم بزنه میدونم که اشتباه نمیکنه اما دستش خوب نیست بعضیا دستشون خوب نیس

انشاا...که همینطور باشه و هرگز دیگه اعتماد نکنید

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
والااینقد اعتماد به نفس داره واکسن‌های آنفولانزای بچه هامم خودش زدپسرم واکسن شش سالگی قبل مدرسمون می ...

وای خدا 😂

نمیدونم چی بگم واقعا اما کار خطرناکی در عین حال بامزه و خنده دار انجام داده روتون 😄😄😄

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

😂😂😂🤦 نصف شبی واسه هیچکی تمیز نیست😂😂🤦

والا بخدا😂😂😂😂اصلا متن رو با دید دیگه بخون😂

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

ربطی به حرفه ای شدن نداره.‌شوک هر آن ممکنه رخ بده و توی خونه هیچ ابزار کمک رسانی وجود نداره. هدنرس م ...

پس این درمانگاها هم که امکاناتی ندارن یعنی واس هر آمپول باید فقط بیمارستان رفت؟

اینهمه ما دکتر دورمون همه تو خونه امپولای ویتامین و اینچیزارو میزنن

چه آمپولی بوده باعث مرگ شده؟

والا بخدا😂😂😂😂اصلا متن رو با دید دیگه بخون😂

اصلا من به خاطر موضوع تایپکش وارد شدم خواهر انقدر ذهنم تمیزه ها 😂😂😂😂🤦

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

پس این درمانگاها هم که امکاناتی ندارن یعنی واس هر آمپول باید فقط بیمارستان رفت؟اینهمه ما دکتر دورمون ...

توی تمام درمانگاه ها ترالی اورژانس هست. ببرید درمانگاه بزنید...

امپول ویتامین بوده. هدنرس بخش ارتوپد بودن ایشون.