2777
2789
عنوان

چقدر به شوهرم گفتم بزار برا فردا گوش نکرد❗️

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شوهرم بدون هیچ آموزشی خودش شروع کرد رو من آمپول زدن یاد گرفتالان دیگه واس بچه هامم خودش آمپول می ...

اره فقط ب ۱۲ خیلی درد داره شوهر منم میخواست یاد بگیره گف بزنم برات هیچی دیگه شکنجه کرد

منم شوهرم بدون هیچ آموزشی خودش شروع کرد رو من آمپول زدن یاد گرفتالان دیگه واس بچه هامم خودش آمپول می ...

دس خوش به این دل و جراتت دلاور 🤚😂 چه دلی داشتی گذاشتی تمرین کنه 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

وای اره دردناکه شوهرمم بد جور میزنه من سفت کرده بودم بعد گف شل کن امپوله نمیرفت یهو تا شل کردم اونم ...

خیلی باحالی

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

چه کار اشتباهی. من بااینکه پرستاری خوندم هرگز چنین ریسکی نمیکنم.‌شوک و اپنه تنفسی رو درنظر بگیرید خدانکرده. من فقط،و فقط برای شوهرم میزنم. و البته امپولهای رشد بچه هامو،هر شب. غیر از اینا اصلا ریسک نمیکنم.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بدون آموزش؟! 

ببخشیدا اسم اینکارها شجاعت نیستا، حماقتِ

خطرناکه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
کافی بود یکم بترسم اینقد بهش برمی‌خورد آقا میگفت باید بیای خواهش کنی تا من لطف کنم آمپول واست بزنم

وای خدای من بگو که جدی نمیگی😂😂😂

پوکیدم از خنده نصف شبی خدااا 😂😂😂😂

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40