2777
2789

امپول ب ۱۲ داشتم خسته بودم 

و اینکه چیپس درست کرده بودم پوست دستم رنده شده بود پوست شستم کند یه کوچولو اونوقت میسوخت 

حالا شوهرم گیر داد که توروخدا بیا امپولت بزنم 

بار دومش بود امپول میزد برام اونقدر حرفه ای نیست 

چشتون روز بد نبینه امپول زد من اول سفت کرده بودم بعد گف شل کن سفت کردی چرا تا شل کردم امپول تا تهههه رفت منم نصف شبی یه دادی زدم انگار خنجر زدن بهم 

خیلی درد داشت از اون دردا که حسش یادت نمیره 

اینم شد خاطره و هم تجربه😅

به خدا خوب اعتماد وجراتی داری

من شوهرم دکترهم باشه نمیرم زیردستش😂😂🥹

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

ذهنم تمیز نیس

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه که شوهر امپول بزنه 

یکبار منم اونو زدم   

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

ای بابا نصفه شب و آمپول و جیغ و همسایه هااااااا

من توی ایتا دو تا کانال خیلی خوب رو دنبال می کنم‌... خیلی خیلی عالی هستند... بهتون توصیه می کنم حتما برید به نگاه بهشون بندازید.راستی من هیچ نفع و سود مالی برام نداره (منظورم دوستانی هستند که می گن تبلیغ می کنی )  اگر هم تبلیغه، تبلیغ کار بسیار مفید و قشنگ  دوتا متخصص هست که من خودم  ازشون استفاده می کنم. کانال طب بنیاد مصیرhttps://eitaa.com/masirbonyad_ir         _____ و دومی کانال همسران خوب  هست... فوق العاده است _____   https://eitaa.com/hamsaranekhoob    ___  در مورد کانال همسران خوب توی یک تاپیک قبلا توضیح دادم.. توی تاپیک های من تاپیک "  اونهایی که دارن با مشکلات دست و پنجه نرم می کنن"..برین توش... کامل توضيح  دادم
به خدا خوب اعتماد وجراتی داریمن شوهرم دکترهم باشه نمیرم زیردستش😂😂🥹

دکتر بازی

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

ب ۱۲ همون آمپول قرمزا؟وای خیلی دردناکه

منم بعد سزارین چن تا آمپول دادن باید میزدم شوهر احمقم موقع تزریق نمیزاش آمپول تموم شه بعد بکشه بیرون درحالی ک فشار میداد میکشید بیرون دارو از بازوم میزد بیرون

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
ب ۱۲ همون آمپول قرمزا؟وای خیلی دردناکهمنم بعد سزارین چن تا آمپول دادن باید میزدم شوهر احمقم موقع تزر ...

وای اره دردناکه شوهرمم بد جور میزنه من سفت کرده بودم بعد گف شل کن امپوله نمیرفت یهو تا شل کردم اونم فشار رو ملایم نکرد با همون فشار بود که یهو آمپول تا ته سوزن رفت تا تزریق کرد جیغ کشیدم از درد حالا شوهرمم رو زمین غش کرده بود از خنده 🥲