2777
2789
عنوان

همتون بیاین از خدا گله دارم

306 بازدید | 34 پست

من و اقای ایکس رابطمون خیلی جدیه و قرار بود بیاد خواستگاری و خیلی دوسم داشت خیلییی

رابطمون جوریه که همه حسودی میکردن و میگفتن خیلی به هم میاین پارسال قضیه دختر عموش رو تعریف کرد و گفت میخواد طلاق بگیره و به پارتنرم گفته بود که میخوام زنت شم

حالا امروز فهمیدم که خانوم پارتنرمو طلسم کرده و باهم در ارتباطن

من کلی نذر و نیاز کردم از خدا خواستمش اصلا نمیخواستم با دعا و اینا سمتم بیاد

ی مدتیه سرد شده و اصلا ادم قبل نیست

سر دخترعموش خیلی بهم دروغ گفت تا امروز که فهمیدم جریان چیه

چرا خدا باید اینجوری بکنه چرا این کارا رو قبول میکنه من هرشب قبل خواب التماسش کردم همش گفتم خدایا من فقط تورو دارم من به خودت ایمان دارم

انقد حالم بد شده که کارم به بیمارستان کشیده چرا خدا حرف بنده هاشو گوش نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم دخترعموش طلسمش نکرده اقای ایکس کرم که نه مار داشته 

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

طرف نامزدت طلسم کرده یا خدا طلسمش کرده؟ 

خدا به طرف چی گفت؟ گفت طلسم گناهه و عذاب داره یا نه طلسم ثواب داره؟ 

پس گله شما از خدا بی مورد است

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

طلسم چیه عزیزم؟اونو دوس داشته واقعا.درسته خیلی بدع خییلی.ولی کسی که نمیخادت توام نخاش.چراباید برا ادمی که قدر نمیدونه خودتو داغون کنی؟همه چی باید دوطرفه باشه

اینجا تنها جاییه که تصمیم گرفتم خودِخودِ واقعی م باشم،چیزی که هرگز هیچ جایی نتونستم.من مدتهاست به یکی از همکارام علاقه دارم،متاسفانه نه میتونم بهش بگم،نه میتونم کاری کنم.انقد شخصیت آروم و متاسفانه مغروری دارم که نمیتونم...فقط نشستم و نگاه میکنم.دعا میکنم که خودش یه کاری کنه.هرروز به شوق دیدنش از خواب پامیشم.اماده میشم و میرم سرکار.کل روزو لحظه شماری میکنم که شده حتی یه دیقه ببینمش و از کنارم رد شه.دلم بهمین خوشه.از انتظار،از استرس و ترسِ از اینکه یه روز خبر ازدواجش رو بشنوم خستم.از عشقی که شاید یطرفه باشه خستم..برام دعا میکنین که بشه؟؟من خودم برا تک تکتون وقتی امضاتون رو میخونم دعامیکنم.بماند به یادگار ۲۰دیماه ۱۴۰۳

اگه قرار بود خدا به حرف بنده هاش دنیارو بچرخونه یه روز همه بیوه میشدن بسکه آرزوی مرگ شوهر میکردن روز بعد باز شوهره برمی‌گشت به دنیا یا حداقل خودمو بگم بچه بودم باید به حرف مامانم یه ده بیست باری میرفتم زیر18چرخ🥴🥴

چه ربطی به خدا دارههرچی هست گردن اون میندازی متاسفم برات

چرا باید منی که این همه بهش اعتقاد دارم اینجوری بشم؟

و دعای کسی که ی ذره وجدان نداره و اصلا نمیدونه خدا کیه گیرا بشه 

مگه این دعا نویسا از خدا بالاترن؟؟؟