2777
2789
عنوان

دانشجوهای ترم اولی بیاین لطفا

161 بازدید | 15 پست

من میخوام ادامه تحصیل بدم ۲۶سالمه و میخوام برم دانشگاه آزاد اما نمیدونم شهریش چقدره؟؟؟ کسی هست که رشتش حسابداری باشه؟؟؟و اینکه بنظرتون میتونم؟من خیلی سختی کشیدم تو زندگیم ولی میخوام همه تمرکزمو بذارم رودرسم و ادامه بدم...ممنون میشم کمکم کنید و راهنماییم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستم مهر ماه رفت گفت ۱۰ تومن بود شهریش

پروفتتتتت

دخترِ ایران خاتون..                                                   آرمی گیرل،وکیل مدافع حقوق دختران^^                                    تورک قیزیام🙌🐺

دوستم مهر ماه رفت گفت ۱۰ تومن بود شهریش

نبابا دیگه اینقدرهاهم نیست ترم اول ۴ تومن ایناس

دخترِ ایران خاتون..                                                   آرمی گیرل،وکیل مدافع حقوق دختران^^                                    تورک قیزیام🙌🐺

ترم های بعدی بیشتره یعنی؟

هرترم بری بالاتر فک کنم زیاد میشه

کیم سوکجیناآااا

گادددددد من برای این مرد زانو میزنم

نبابا دیگه اینقدرهاهم نیست ترم اول ۴ تومن ایناس

چرا اون دانشگاه تاپ رفت گفت ۱۰ تومن البته شاید بلف زده

کاربری خواهرم دستمه کاربری با ارزش خودم رو ترکوندن نینی یارا بدون دلیل یه روز بهم اخطار مشکی دادن

چرا اون دانشگاه تاپ رفت گفت ۱۰ تومن البته شاید بلف زده

آره سی سی هرچی که شنیدی رو باور نکن

وای پس کلی پول میخواد😔😔😔تواین وضعیت‌بد اقتصادی

متاسفانه حالا من انقدر اطلاع دارم بخاطر دانشگاه یکم تحقیق کردم و اینا توی گوگل هزینه هارو بزنی میاره در ضمن براساس رتبه و جایگاه دانشگاه هم قیمت متغیره