2777
2789

سلام و درود بر شما ممنون بابت تایمی که گذاشتید

اگر سوالی مد نظرتون هست به این سوالات اضافه کنید !

سوالات:👇👇

۱-؟ بیشتر سفر بلند مدت رو دوستداری یا کوتاه مدت؟

۲-فیلم خنده دار و طنز دوستداری یا اهلش نیستی؟

۳-بچه که بودی با بزرگتر از خودت بازی میکردی با کوچیکتر از خودت؟

۴-معمولا تو برنامه‌ی بیرون رفتن رو می‌چینی یا دوستات؟

۵-تو رابطه/روابط قبلیت بنظرت چه مشکلی از تو بوده که باید تغییر کنه؟(وارد جزئیات اصلا نشو)

۶-اگه جایی به مشکل بخوری، اولین نفر سراغ کی میری؟(و بعدش بپرس که چجور شخصیتی داره اون فرد)

.

تحلیل سوالات:👇👇

سوال ۱~اگه سفرای بلند مدتو انتخاب کنه یعنی احتمالا برنامه ریزی خاصی برای کار و زندگیش نداره و یا تحت فشار روحی بالایی قرار داره

سوال ۲~ اگه گفت اصلا طنز دوست ندارم فرار کن !

سوال ۳~ اگه با بزرگتر از خودش بازی میکرد بیشتر دوست داره در معرض توجه و محبت باشه و اگر با کوچیکتر از خودش دوست داره بازی کنه دوست داره حامی باشه

سوال ۴~ اگه اون برنامه میچینه یعنی اهل تفریحه تعامل خوبی داره و دست و دلبازه

سوال ۵~ نشون میده چقدر به بلوغ شخصیت رسیده و چقدر فرافکنی میکنه

سوال ۶~ نشون میده به چه تیپ شخصیتی اعتماد میکنه و باهاش راحته

ممنون از تایمی که گذاشتید 🙏 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی خوب بود مرسی واقعا به موقع و بجا این تاپیک رو دیدم 😃🌹

خوب خداروشکر حتی اگر به درد یک نفر هم بخوره حله 😂😍

انتظار پر بازدید شدن ندارم 

پر بازدید ها جای تاپیک های مفید تر و به درد بخور تریه

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

خب استاد 

شما بفرمایید چطوری مخ کراشمونو بزنیم  ؟؟

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

مگه نینی سایت اقایونم هستن

بله ! 

چرا نباشن ؟ 

مگه نینی سایت اقایونم هستن

اوووو خیلی وقته 

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

خوب خداروشکر حتی اگر به درد یک نفر هم بخوره حله 😂😍انتظار پر بازدید شدن ندارم پر بازدید ها جای تاپی ...

پر بازدید ها اتفاقا همیشه چرتوپرته یا دعوای عروس با مادر شوهر یا خیانته شوهر یا حس ششمی🫤

واقعا مسخرس

خب استاد شما بفرمایید چطوری مخ کراشمونو بزنیم ؟؟

آیا شناخت کامل از جنس مکمل ( آقایون ) پیدا کردی ؟

آیا تفاوت ذهنی و مغزی و ... زن و مرد رو می‌دونی ؟ 

آیا عاشق خودت هستی و اولویت اولت خودت هستی ؟ 

آیا خط قرمز ها و باید ها و نباید ها و. چارچوب های خودت رو چیدی ؟

آیا کوچیک ترین میزانی نسبت به کنترل  تعادل مغز و قلب و .. مطالعه کردی ؟ 

آیا اصلا خودت رو شناختی؟ 

اگر نه که کلا وارد رابطه نشو 

حالا میخوای مخ یک پسر رو بزنی ؟

آیا اعتماد به نفس کامل داری ؟

آیا عزت نفس کامل داری ؟

آیت کنترل احساسات میتونی داشته باشی و با آگاهی و اطلاعات بالایی که از پسرا  رفتار هاش  داری میتونی آنالیز کنی رفتار هاش رو که بفهمی هدفش از قبول رابطه چیه ؟ 

ی جا داشتیم دور هم اونم اومدن گرفتن😅

از همون ابتدا نی نی سایت هم آقایون بودن هم خانوم ها ! 

ورود آقایون ممنوع اینجا نیست 

زمان ثبت نام هم ازتون می‌پرسن خانوم هستید یا آقا 

چیز عجیب و غریبی هم نبود 

زمان قدیم نیست ک! 

میتونید خیلی راحت تو پلتفرم ها گروه بزنید که فقط خانوم ها باشن 

پر بازدید ها اتفاقا همیشه چرتوپرته یا دعوای عروس با مادر شوهر یا خیانته شوهر یا حس ششمی🫤واقعا مسخرس

منم با تیکه و گفتم که پر بازدید ها جای تاپیک های مهم تریه 🤦‍♂️