2777
2789
عنوان

خوش تیپا کجا نشستن؟؟ 😉

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 59 پست
باور کن خونم تمیزه اما هی دلم میخاد وسایل رو بشورم همش در حال کار کردنم جرعت نمیکنم پیش شوهرم بگم کا ...

دختر جان تا بچه نیومده تخت بخواب و استراحت کن

که دیگه تا چند سال آرزوی یه دل سیر خواب و استراحت و حتی درست غذا خوردن به دلت می مونه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر جان تا بچه نیومده تخت بخواب و استراحت کن که دیگه تا چند سال آرزوی یه دل سیر خواب و استراحت و ح ...

عزیزم شکم دوممه این حرفهای که زدی باور کن تک تک به سرم اومده ولی از ماه هفتم به بعد عین خوره خودمو میخورم و فایده نداره تا یکی میاد واسم کارامو میکنه پشت سرش تا رفت خودم پامیشم دوباره همونجا رو تمیز میکنم 

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
منم سزارین هستم تاریخ زایمانت طبق سونو چندمه و دکترت چند روز جلوتر از سونو گفته بیای واسه سونو؟؟؟

طبیعی و زده 25 دکترم گفته 16 واسه سز 

اما من خیلی دوس دارم زودتر زایمان کنم

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد