2777
2789
عنوان

خوش تیپا کجا نشستن؟؟ 😉

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 59 پست
جاریم اینو خرید نووووووود هزار 😐😐😐

دیروز یکی از مشتریها پیغام داد

خیاطش که مانتویی که از ما خریده دیده باورش نشده قیمتو، گفته 60 تومن فقط پول دوختشه🤣

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم 

از اوایل هفت ماه شروع کردم به کار کردن اما وسواسی ولم نمیکنه با خودم میگم کاش الان یا دوهفته دیگه شروع میکردم خسته شدم😣😣😣😣

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
من اینو پارسال عید گرفتم البته این جنس نه ۱۳۸😎😎 خیلی خوشجله تو تن البته این جنسشو نمیدونما🙃

من برای خودم هم گرفتم

همین بادمجونیو

جنسشم عالیه

تنخورشک خیلی خوشگله

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

دیروز یکی از مشتریها پیغام داد خیاطش که مانتویی که از ما خریده دیده باورش نشده قیمتو، گفته 60 تومن ...

حیف ک جاریم مثه اینو داره 😀😀

موهاش دریا بود دنیامو زیبا کرد* فهمید دیوونم موهاشو کوتاه کرد
از اوایل هفت ماه شروع کردم به کار کردن اما وسواسی ولم نمیکنه با خودم میگم کاش الان یا دوهفته دیگه شر ...

من که از چهارشنبه هفته قبل مامان و خواهرم اومدن کارامد کردن الان فقط فرشا مونده بیارن و مبلارو شوهرم شامپو بکشه

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
من که از چهارشنبه هفته قبل مامان و خواهرم اومدن کارامد کردن الان فقط فرشا مونده بیارن و مبلارو شوهرم ...

باور کن خونم تمیزه اما هی دلم میخاد وسایل رو بشورم همش در حال کار کردنم جرعت نمیکنم پیش شوهرم بگم کار میکنم یا بگم کمرم درد میکنه چون صبحا خودش تخت رو مرتب میکنه و جارو برقی میکشه اما چ کنم که خودم وسواسم

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)