2777
2789
عنوان

کسی که بهم تعرض کرده بود امروز خونمون اومده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 36 پست
فقط لب قلوه‌ ای و بینی قلمی و پوست سفید ش کمه

اگه نمیتونید مرهم حال بهتر باشید پس زخم نباشید گرینه خوبیه 

گفتم که مدلمه هرکی یه مدل تایپ و توضیح دادن داره.

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
از اون شب من تا مدتا کابوس میدیدم که یه نفر داره به من تعرض میکنه .و هم هر ازگاهی پشتم تیر میکشع بی ...

اشکال نداره خدا رو شکر اتفاق بدتری نیافتاده و بیدار شدی

دیگه هم اون قضیه رو مرور نکن و خودت هم مقصر ندون، چون خانواده‌ات باید بیشتر مواظبت می‌بودند و شما رو همراه خودشون میبردن یا کلا کنسل میکردن امااا شمارو تنها نمی‌ذاشتن

ولی درسته گذشته‌ها گذشته اماااا ازش عبرت بگیر و خودت مواظب خودت باش، امروز هم که بخیر گذشت ولی خودت به داداشت بسپار که وقتی من و تو تنها هستیم، به هیچچچ وجه در باز نکن، خودت هم در ورودی قفل کن و کلید بذار جایی که فقط در روی خانواده خودت باز کنی و خلاصه خودت به فکر خودت باش و با مرور اون قضیه خودت رو درگیر انواع مریضی نکن که هیچ چیز سم تر از استرس و فشار روحی و هیچ چیز مهم تر از سلامتی‌ات نیست،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نمیتونید مرهم حال بهتر باشید پس زخم نباشید گرینه خوبیه گفتم که مدلمه هرکی یه مدل تایپ و توضیح دا ...

خبلی ببخشیداا‌

ولی مگه میشه 

خونتون‌ که بابات سر کار خواهرت نیست‌ مامانت سفر

روز تعرض هم که خالت‌ سر کار فلانی سرکار

ولی بی خیال

نویسنده خوبی میشی

عااااااای،من علیه‌ گرایلیمه،شما‌ مره‌ نشناسنی

اشکال نداره خدا رو شکر اتفاق بدتری نیافتاده و بیدار شدیدیگه هم اون قضیه رو مرور نکن و خودت هم مقصر ن ...

❣مرسی ازت دوست عزیز که باعث دلداری و حال خوبم شدی 

اره واسم واقعا درس عبرت شد . خیلی وقته فهمیدم فقط خودمو دارم و دارم رو خودم کار میکنم بهتر شم و بتونم یه روز دربرابر اینا ایستادگی کنم ‌ 

واقعا امروز روز خوبی بود برام و خوشحال بودم که دیدنش بهمم ریخت و دوباره اون اتفاق ها رو زنده کرد . سعی میکنم فراموش کنم همچین اتفاقی افتاده و اون و یه کابوس تو خوابم تصور میکنمش

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
خبلی ببخشیداا‌ولی مگه میشه خونتون‌ که بابات سر کار خواهرت نیست‌ مامانت سفرروز تعرض هم که خالت‌ سر کا ...

مرسی از تعریف اخر بهش فکر میکنم .

اما چرا نشه؟؟؟؟؟ ناممکنه تو این دنیییییا؟؟؟؟ یا شما سطح زندگیتون خداروشکر فرق می کنه و تو رفاه بودید که برید سجده شکر به جا بیارید یا ما واقعا تو این جامعه پرمشقت زندگی میکنیم

مرسی از تعریف اخر بهش فکر میکنم .اما چرا نشه؟؟؟؟؟ ناممکنه تو این دنیییییا؟؟؟؟ یا شما سطح زندگیتون خد ...

چربطی به رفاه داره الان😂

هیچکس ۴ صب نمیره‌ سرکار ..

ریپ‌ نزن حوصله  بحث باهاتو ندارم

بهرحال 

چه دروغ گفتی چه راست

امیدوارم موفق باشی و خاطرات بدتو فراموش کنی

عااااااای،من علیه‌ گرایلیمه،شما‌ مره‌ نشناسنی

چربطی به رفاه داره الان😂هیچکس ۴ صب نمیره‌ سرکار ..ریپ‌ نزن حوصله بحث باهاتو ندارمبهرحال چه دروغ گف ...

چرا ریپ نزنم؟ تاپیک بنده هستش و اونی که داره اشتباه میکنه شمایی ‌اگ از همون اول باور نکردی میتونی راحت بری بیرون از تاپیک خانم گل نه اینکه سوهان روح کسی که اینجا حالش بده شی 

به رفاه ربط داره چون کسی که شرایط مالی خوبی داشته باشه ۴ صبح نمیره سرکار شما ندیدی میفهمم اما بیا شهریار میبینی و باورت میشه . چون ندیدی به این معنی نیست که وجود نداره و الکیه.

دروغ ؟ اعتماد نداری میفهمم خیلیا اینجا از خودشون داستان سرهم میکنن مشکل شما نیست 

اما من نه وقتشو دارم نه حوصلشو . 

برای حال بهترم تاپیک زدم شمایی که باور نداری ممنون میشم که از این تاپیک ها دور بمونید 

برای سخن اخرت متشکرم و ممنون همچنین برای شما هم ارزو میکنم.