2777
2789
عنوان

کسی که بهم تعرض کرده بود امروز خونمون اومده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها خیلی ترسیدم حالم بد شد 

وضعیت خونه رو بگم داداشم خونه بود فقط 

بابام سرکار

مامانم هم امروز رفت 

خواهرم خونه دوستش 

هرچی من و مامانم از صبح بهش زنگ زدیم خواهرم رو زودبیا خونه نیومد و اون خواهرم در جریان اومدن اون پسره بود 

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

صحنه تعرضش جلوچشم اومد اومدم پالتوی خودم و داداشم و از هال برداشتم برم اتاق و نگاه مواظبم به حیاط بود چشم ت چشم اون شدم حالم بدتر شد 

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

اتاق رفتم در و بستم زنگ زدم خواهرم التماسک زود بیا ‌ و اون داشت اسنپ میگرفت هول شد بنده خدا و هی میپرسید چی شده چی شده چرا گریع میکنی و بگم که با اینک نصفه شب شده اما هنوز ب خواهرم نگفتم و نمیگم

اما برای شما مینویسم: 

سه چهار سال پیش سال اخر دبیرستان خونوادم رفتن مسافرت اصفهان . و من به خاطر امتحانا و فشار درس و کنکور نرفتم . مامانم گفت تنها نمون و گفت برو خونه همسایه و من یه شب خونه همسایه موندم اونجا خوب بود تا اینکه خالم اومد دنبالم و گفت بیا بریم خونه ما چون همسایه پسر جوون داره اونم سه تا خطرناکه و من رفتم با خالم و فهمیدم مامانم از خالم خواسته بوده اما امون از پسر خالم 

بچه ها حال من داغون میگی رمان؟

باشه رمانی تعریف نمیکنم اما کلا حالتم اینه ! 

دوستان من اونشب از اونجا که خونه خالم کوچیک بود تو هال خوابیدم . و صبح خواب خیلی بدی دیدم . هیچ وقت من تو عمرم خواب جنسی ندیدم و از اون ب بعد هم ندیدم اما نمیدونم چرا اون شب همچین خواب مزخرفی دیدم ک سریع ترسیدم بیدار شدم که یهو دستای یه نفر دورم بود نیمخیزشدم پسرخالم سریع پاشد و رفت اون بر . فهمیدم خودشو ب من چسبونده بوده و معلوم نبود چ غلطی میکرده و وقتی گفتم چ غلطی میکردی سریع هیس هیسکرد و فرار کرد اتاقش من هم گه دوزاری ام افتاد پاشدم کوله پشتی اپ و برداشتم زدم بیرون ساعت هم ۵ صبح بود

از اون شب من تا مدتا کابوس میدیدم که یه نفر داره به من تعرض میکنه .و هم هر ازگاهی پشتم تیر میکشع بی دلیل و امروز هم بعد دیدن اون اینطوری شد 

خالم هم وقتی بهش گفتم ازم قول گرفت به مامانم چیزی نگم و نگفتم اما داغونم داغووون . 

از اون شب من تا مدتا کابوس میدیدم که یه نفر داره به من تعرض میکنه .و هم هر ازگاهی پشتم تیر میکشع بی ...

پنح صبح زدی بیرون به مامانت نگفتی 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

فقط یه چیز ب ذهنم رسید. استرس همه وجودمو گرفت تایپ کردم.  اگه کسی خونه نیست ومیاد.  احتمال داره براداداشت. بیاد.  بچه س    احتمال تعرض ش ب اونم هست.  خیلی مراقب باشین.  بچه بیچاره زندگی ش تباه نشه.  چون ادمای اینجوری کاری ب ابرو فامیل.  دختر پسر بچه.  ندارن.   فقط میخوان. ا ر ض ا شن.  احتمال ش زیاده. بره سمت برادرت.  نباید درو باز کنه اموزش هم داده بشه که بهش دست درازی نشه

لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻

پنح صبح زدی بیرون به مامانت نگفتی

نه نفهمید میگم مسافرت بودن اون تایم 

و خاله ام ام ۴ صبح هرروز همیشه میره سرکار حتی جمعه ها

و اون روز یادمه جمعه بود