2777
2789
عنوان

من با این اخلاق شوهر چیکار کنم

1687 بازدید | 62 پست

خانوما من همسرم بعد عروسی بهونه کرده خونه پدرم نمیره

حالا دیروز بچم سر دندون در اوردن اذیت بود شبم نخوابیده بودم ظهر مامانم  آش پخته بود باگوشتکبابی از خواهرم برام فرستاد ک خستم ناهار نپزمو خواهرم بچه رو نگه داره من استراحت کنم 

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ادامه 

خب ایشون کمتر بیاد شما برو 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

خواهرم غروب رفت  مادرشوهرمم خونه نبود ساعت  نه و نیم اومدن چن دیقه بعد همسرم اس داد(کارش شهر دیگه سو چن هفته س ک رفته)  ک من از خونه خودم خبر ندارم بازم کارتی سرخودتو شروع کردی نمیدونم کی میاد کی میره 

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
خواهرم غروب رفت مادرشوهرمم خونه نبود ساعت نه و نیم اومدن چن دیقه بعد همسرم اس داد(کارش شهر دیگه سو ...

زر زده یعنی چی احتمالا پرش کردن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

منم اعصابم داغون خسته و بی خواب قشنگ دعوا کردم ک مگ کی میاد میره و فلان

و خلاصه ی اعصاب خوردی بزرگی پیش اومد و دلخور اون شب گذشت

حالا طهر دیدم شوهر خواهر شوهرم زنگ زد ک کم پیدایی حال نی نی چطوره فلان و بیام بیارمتون خونمون ( خونشون شهر دیگس)چن روز بمونین

منم تشکر کردم گفتم ن ممنون اگ کاری ندارین شما تسریف بیاریدو تمام

خب

مشکل همسرتون چیه؟؟؟؟

چرا مخالف خانواده شماست؟

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

همسرم کلا  سر کار تماس نمی گیره و من زنگ میزنم و بخاطر دعوای دیشب امروز کلا زنگش نزده بودم

دم غروب دیدم زنگ زد منم ذوق و تعجب ک ببین بخاطر دیشب پشیمونه زنگ زده از دلم دربیاره و حال دخترمونو بپرسه