2777
2789

سلام بچه ها 

من پسرم الان ۴سالشه توی یک سالگی فلج مغزی شد مشکل ژنتیکی ام نیست تا یک سالگی ام سالم سالم بود حتی از هم سناش خیلی جلوتر بود بخاطر یه اتفاق و اشتباه پزشکی سی پی شد

منو شوهرم خیلی دوست داریم بچه داشته باشیم بازم 

هم دکترا میگن برای اینکه بچه ام بازم پیشرفت کنه نیازه یه بچه توخونه باشه 

و اینک این مدت که بچه های سی پی دیدم واقعا وقتی خواهر برادر دار میشن خیلی پیشرفت میکنن 

ازمایش دادم ما مشکلی نداریم برای بچه دار شدن اما از طرفی باز میترسم شده یک‌درصدم بازم این اتفاق بیوفته دیگه نمیکشم تحمل نمیکنم 

ازیه طرفیم خیلی دوست دارم به فرزندی بپذیرم از بهزیستی هم ما طعم مادر پدری و باز میچشیم هم پسرم خواهر برادر دار میشه هم یه کوچولوی دیگه صاحب مادر پدرو و برادر میشه

نمیدونم بین دوراهی گیر کردم 

بیشتر نظر خودم و شوهرم رو فرزند پذیری از بهزیستیه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لطفا بچه دوم بخاطر سلامت و پیشرفت بچه اول نیارید . حالا به هر طریقی .

چرا

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

هرچی خیره❤️

😍

همین سوال کلا شمارو برای بچه دار شدن رد صلاحیت میکنه. میگی چرا؟ 😐 خانوم اون بچه انسان نه مایه پیشرف ...

شما کلا وقتی نمیتونی درک کنی شرایط ما چیه پس چرا نظر میدی یعنی چون بچه ام فلح مغزی شده باید همینطوری بذاریم بمونه؟ شما از دکتر و مشاور بیشتر میدونید؟

خیلی فکر خوبیه خداخیرتون بده.

فداتشم

شما کلا وقتی نمیتونی درک کنی شرایط ما چیه پس چرا نظر میدی یعنی چون بچه ام فلح مغزی شده باید همینطوری ...

نه برو یه بچه بیار که بچه اولت درمان کنه . کدوم مشاور و دکتری به شما گفته میتونی انقدر خودخواه باشی که یه بچه رو وارد زندگیت کنی که صرفا بچه اولت درمان بشه .

نه برو یه بچه بیار که بچه اولت درمان کنه . کدوم مشاور و دکتری به شما گفته میتونی انقدر خودخواه باشی ...

کسی گفت درمان گفتم پیشرفت  .میدونی لحن صحبتت خیلی بده امیدوارم یه روز به درک این برسی که با هرکسی الکی با لحن بد صحبت نکنی و هیچوقت تو جایگاه ما قرار نگیری  .تو الان مارو قضاوت کردی امیدوارم شما جایی قضاوت نشی و انقد راحت به آدما نگی خودخواه.میدونی که زمین گرده موفق باشی

کسی گفت درمان گفتم پیشرفت .میدونی لحن صحبتت خیلی بده امیدوارم یه روز به درک این برسی که با هرکسی ال ...

بله قطعا میدونم زمین گرده . قضاوت زمانیه که ندانسته باشه . شما صراحتا حرفت زدی و توضیح دادی چرا میخوای بچه دار بشی پس قضاوتی انجام ندادم . همچنان سر حرفم هستم این کار خودخواهیه و از اونجایی که زمین گرد شما باید بترسی که زندگی و امید یه بچه رو فدای یکی دیگه نکنی . 

کسی گفت درمان گفتم پیشرفت .میدونی لحن صحبتت خیلی بده امیدوارم یه روز به درک این برسی که با هرکسی ال ...

اهمیت نده سایت پر شده از کسایی که فقط دهنشونو باز میکنن بدون لینکه فکری پشتش باشه

اهمیت نده سایت پر شده از کسایی که فقط دهنشونو باز میکنن بدون لینکه فکری پشتش باشه

اعصابم خورد شد ولی قطعا با حرف کسی که فکر میکنه از دکتر و مشاور بهتره و انقد راحت قضاوت میکنه حرکت نمیکنم. یا سنش کمه یا سنش بالاست و بچه نداره نمیدونه آدم بخاطر طفل معصومش چه کارایی که نمیکنه ولی درکل دنیا دار مکافاته قضاوت بی خود و دل شکستن آدم‌و تو همون شرایط قرار میده