2777
2789

اینه که تو رو شلخته میبینن نمیشه که هر روز شسته و رفته باشم اینام یهو میان پشت در منو میبینن 

یا خونه بهم ریخته باشه میبینن 

ایست بازرسی هم که هست 

من با دوتا جاری و  دوتا خواهر شوهر تو یه ساختمونم خیلی ناراحتم یه گیره مو بخرم خواهراش میفهمن جدیده 

مامانم و بابامم معذبن بیان خونه من 

خودمم با اینکه واضحا بدی بهم نکردن ولی چون معذبم ازشون بدم اومده 

شمام مث منید یا من حساس شدم؟

حق. داری

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم هی رابطه رو کم کن مثلا زیاد نبینشون خودتو سرگرم کاری کن درو باز نکن بعدا بگو حموم بودم خواب ...

اصن مدل خونه یجوریه که بیان پشت در ورودی میفمن یکی تو سالن نمیدونم چطوری توصیف کنم 

خونه خودمونه همه خونه خودشونن چه ربطی داره برا پدرشوهرم‌که نیست که دلم خوش باشه

یعنی همه تون یه جا خونه خریدین 

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن

کاری نمیشه کرد منم اینجورم ولی سعی کن رفت و آمدتو طبق برنامه بکنی مثلا سر زده خونشون نری ک اونا هم یاد بگیرن نیان مثلا رفتی جلو درشون تعارف کردن ک بیا داخل بگو ممنون سرزده دوست ندارم بیام شما شاید آمادگی نداشته باشی همینجور عادت بده

حق داری 

من متنفرم که یکی بهم بده کجا میری 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

گ

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^