2777
2789
عنوان

نسرین مقانلو و سریال جان سخت🥲

762 بازدید | 10 پست

حس میکنم لحظه لحظه ای ک نقش بازی میکنه ک وحید مرد پسره خودش جلو چشمشه که مرده پکر بودنش حال بدیش گریه اش عزاداریش اصن دیدن نسرین مقانلو تو اون فیلم جیگرمو اتیش میزنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اومده همچین چیزی رو بازی کنه!!!!😔😔

اصلاً داغش قابل تصور نیست خیلی سخته حیف از اون پسر خدا می دونه چی می کشه خیلی با هم خوب بودن.

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

بچه ها یعنی فرزاد داخل صندوق عقب بود 

خیلی کنجکاو شدم

خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍 اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.🥰اگه منتظره دامنشو سبز کن🤰اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن😊.اگه مستاجره صاحب خونش کن🏠.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.👩‍❤️‍👨خدایا خیلی دوستت‌دارم 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ♥️
توی یه مصاحبه گفته بعد از هر سکانسش اشک میریختم

بچه ها یعنی فرزاد داخل صندوق عقب بود 

خیلی کنجکاو شدم

خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍 اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.🥰اگه منتظره دامنشو سبز کن🤰اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن😊.اگه مستاجره صاحب خونش کن🏠.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.👩‍❤️‍👨خدایا خیلی دوستت‌دارم 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ♥️
منم همین امشب قسمت جدیدو دیدم اما فکر نکنم داخل صندوق بوده باشه چون فیلم کوتاه میشه😂🥲

به نظر من نیست 

خیلی استرس دارم الکی