2777
2789
عنوان

کشیدن دندون شیری بچه دو سال و نیم

541 بازدید | 38 پست

سلام بچه ها کسی تجربه داره در این مورد؟ من بالای دندون شیری بچه م یه آبسه کوچیک زده و دکتر گفته باید کشیده بشه ، میخواستم بدونم الان بکشیم بعد دندوناش به موقع درمیاد؟ کسی کشیده دندون بچه شو بعد سروقت دراومده باشه؟

وطن حتی غمش عشقه..سرود و پرچمش عشقه...ایران من 🇮🇷🇮🇷

اره بچه ام پسر عمه اش زد تو دهنش دندونتس رفتن تو کشیدن همسن پسر شما بود الان داره در میاد ولی ناهماهنگ

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بچه ام پسر عمه اش زد تو دهنش دندونتس رفتن تو کشیدن همسن پسر شما بود الان داره در میاد ولی ناهماه ...

کدوم دندونش بود؟

خواهرم اینجوری بودآره بعد در اومداما بعدش پیگیری کن به دکتر بگو نزدیک در اومد دندون اصلی لازمه که یه ...

یادتون نیست چندسالش بود خواهرتون؟

چن تا دندون پزشکی دیگه ببر نشون بده

بردم میگن سنش کمه و به خاطر دوتا دندون ارزش نداره بیهوش شه و ترمیم شه 

واقعا گوشت تنم میریزه بهش فکر میکنم

اصلا چنین کاری نکن، چون وقتی میکشی تا دندون بعدی دربیاد مجبوری فضانگهدارنده توی لثش بذارن و اون بچه رو اذیت میکنه، بذار تاخودش به وقتش بیفته اگر عفونت داره دارو بهش بده عفونتش خوب میشه

کیسته؟؟؟اگر کیست باشه تنها راهش کشیدنه

نمیدونم منظورتون چیه یه حالت جوش مانند روی لثه ش بوجود اومده

کدوم دندونش بود؟

دندون های جلو ی هاش دوتا بالای هاش بودن من نرفتم باهاش عموش وزن وعموش بردنش 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم