2777
2789
عنوان

خانمها ک زایمان طبیعی انجام دادید

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 78 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشاالله اولی زود اومدهمن اولیو خیلی اذیت شدم از دومی میترسم چند روز پیش معاینه تحریکی انجام دادم ۱س ...

بخاطر معاینه ای که انجام شده اگه تونستی هندونه گیر بیار بخور دهانه رحم رو نرم میکنه

سلام عزیزم من واقعیتش هر دوتا زایمانام عالی بود و دومی خیلی بهتر از اولی بود و هیچی بخیه نخوردم چون لگنم کامل باز شد و دردم ۱چهارم زایمان اولم بود ... 

هرچند زایمان اولم هم خوب بود ولی بلاخره چون اولین بار بود یکم بخیه خوردم و درد کشیدم ...

کاملا به توانایی بدنت برای زایمان طبیعی برمیگرده ...

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

بخاطر معاینه ای که انجام شده اگه تونستی هندونه گیر بیار بخور دهانه رحم رو نرم میکنه

هندوانه ک الان نیست

شیاف گل مغربی میزارم پیاده روی هم میکنم 

دگ نمیدونم چکار کنم دهانه رحمم باز بشه ولی درد نکشم

واقعاترشحات مخاطی داشتی از قبلش میشه علائماتو قبل از زایمان و حین زایمان بگی

ترشحات نداشتم

هر دو تا زایمان زیر شکم و کمرم درد میکرد.تنها علامتش همین بود واسه من.درد زایمان فقط

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
از کجا بفهمیم این درد درد زایمان هسته تو بارداری ک خیلی دردای عجیب و غریب داریم

کلاسهای امادگی زایمان نرفتی؟ 

درد اصلی زایمان به مرور زیادتر میشه و تایم درد طولانی تره و مدت زمان بین دردا کمتر میشه

درداتوبایدتایم بگیری مثلااز45دقیقه هریه باردردت میگیره ول میکنه میشه30،20،15هی کمترمیشه

دردا خیلی سخته 

من الان دستشویی میرم واژنم تیر میکشع در حد چند ثانیه میمیرم از درد

هندوانه ک الان نیستشیاف گل مغربی میزارم پیاده روی هم میکنم دگ نمیدونم چکار کنم دهانه رحمم باز بشه ول ...

ورزش کن 

ورزش های آمادگی زایمان انجام بره 

ماساژ پرینه انجام بده 

من تاحالا زایمان نکردم ، فقط یه سقط داشتم 

البته موقع سقط کوچکترین دردی نداشتم فقط یه درد عادی مثل پریود ، فقط فشارم پایین بود... بنظرت زایمانم هم راحت میشه با این وجود؟