2777
2789
عنوان

بچه ۱سال میفهمه تولد یعنی چی؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 81 پست
حیف این دختر ناز نیست موقع تولدش قهر باشین؟ آشتی کنین بعد تولد دخترت دوباره قهر کنین 😆😆😆

فکر خوبیه😂😂😂😂😂

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
نه عزیزم😔

چرا قربونت؟

پشیمون نیس؟

کاش ی مشاوره بری تا راه حل درست رو بت بگه.

شاید اگه اون زهرماری رو دیگه نخوره خوب بشه.

حتما خوبی هاییی هم داره دیگه شوهرت. نداره؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم

عزیییزم اوکی بودید که..

انشالله حل بشه😍

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
چرا قربونت؟ پشیمون نیس؟ کاش ی مشاوره بری تا راه حل درست رو بت بگه. شاید اگه اون زهرماری رو دیگه ن ...

عزیزم پدرشوهرم‌اینجاست 

پشیمونیش چه فایده...

مشاور رفتم والا هیچی به هیچی...

این باید رو خودش کار کنه مشاور میخواد چیکارکنه؟؟؟به جز خودش هیچکس و قبول نداره

هی میگه فلانی اسکل فلانی منگل فلانی عقل نداره😬😬😬😤

ببین من‌منکر خوبی هاش نمیشم

خوبی میکنه ولی یهو‌میزنه خراب میکنه😐

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

تولد 1سالگی نگیر چون فقط اذیت میشی من گرفتم پسرم واسه خودش دستشومیگرفت به مبل ها میرفت اینور و اونور و بعدشم خوابید موندیم ما ادم بزرگا !!! 

ولی 2سالگیشو 4روز پیش گرفتم خیلی خوب بود از روز قبلش که وسایل تزیینیشو دید با باباش اهنگ میذاشتن میرقصیدن دوتایی میگفت تولت تولتمه بلقصم بلقصم دست منو باباشم میگرفت میاورد وسط میگفت بیا بیا بیا 😂😂😂😂😂 توی تولدشم فوت کرد شمعهاشو و رقصید و با کادوهاش بازی کرد و مهمونارو بدرقه کرد بعدا خوابید 😂

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
سال دیگه براش تولد مفصل بگیر که دیگه راه میره حرف میزنه قر میده😍

حتما عزیزم سال دیگه میگیرم...

ولی امسال دوست داشتم بگیرم خدا این‌مرد و ذلیل کنه😐😐😐

تولد 1سالگی نگیر چون فقط اذیت میشی من گرفتم پسرم واسه خودش دستشومیگرفت به مبل ها میرفت اینور و اونور ...

ای جانم عزیزم خدا حفظش کنه😘😘😘😘

من میخوام بگیرم...بچم خسته بشه میخوابونیمش به همین راحتی😁  بعدا فیلم و عکسش‌و میبینه ذوق میکنه. البته واجب نیست که...کسی که شرایطش‌و نداره واقعا مجبور نیست خودش‌و اذیت کنه

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋
استارتر قهری؟خوب بیخیال عزیزم اگه حال و حوصله نداری جشن نگیر بچه یادش نمیمونه که اصلا نمیدونه تولد چ ...

اره قهرم😢😢😢😢

اصلا حوصله بلند شدنم ندارم‌چه برسه تولد😔😔😔

فرداس تولدش

حتما عزیزم سال دیگه میگیرم... ولی امسال دوست داشتم بگیرم خدا این‌مرد و ذلیل کنه😐😐😐

من نمیدونم مشکلتون چیه و چرا قهرین .... ولی من اگه قهر باشم گاهی با همسرم مثلا میگه اصن شام نمیخورم منم میگم نخور ولی میزمو میچینم با پسرم دوتایی شام میخوریمو عشق میکنیم  ... همسرت مهمه ولی ادم بزرگه این مردها هم عقلشون کمه یروز خوبن یروز بد ... ولی پسرت 1سالگیو یبار تجربه میکنه باهاش عشق کن هرجور که راحتی عشق کن ولی شده دوتایی شاد باشین 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
حتما عزیزم سال دیگه میگیرم... ولی امسال دوست داشتم بگیرم خدا این‌مرد و ذلیل کنه😐😐😐

الهی قربون دل شکستت خانمم😔خیلی خانمای سایت صبورن بخدا😟خدا ب همتون کمک کنه ب دلاتون و زندگیاتون آرامش بده❣

این حرفا مال تو نیست😁ببر بذار سر جاش😂
من نمیدونم مشکلتون چیه و چرا قهرین .... ولی من اگه قهر باشم گاهی با همسرم مثلا میگه اصن شام نمیخورم ...

۲تایی عشق میکنیم

ولی اصلا نمیدونم‌کجا ببرمش!!!!

خیلی خجالتیه با هرکسی دوست نمیشه😐