2777
2789
عنوان

بچه ۱سال میفهمه تولد یعنی چی؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 81 پست
برو اشتی کن زود تند سریع

عزیزم نمیشه دیگه😊😊😊

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا

مگه خیلیا که واسشون تولد بزرگ نگرفتن عقده ای شدن؟

من پارسال واسه دخترم گرفتم ساعت نه شب زودترازهمیشه خوابید خیلیم بهش سخت گذشت

امسال میخوام جشن دوسالگیش ببرمش خانه بازی وبعدم رستوران وگردش سه نفرهتوماشینم میخوام واسش پربادکنک بکنم

اینطوری بیشتر لذت میبره تااینکه ی عده بیان شلوغ کنن وبچه هاشون عقده ی عکس سه نفره ب دلمون بزارن....والاااااا

من گرفتم واسه پسرم

فقط خانواده خودم و همسرم

سه تومن خرج الکی بود

فقط عکساش یادگاری میمونه واسش وگرنه چه میفهمه تولد چیه،درسته حسابی بازی کرد و خوش گذشت بهش اما با یه پارک بردن هم همینقدر لذت میبرد😂😂😂

عزیزم نمیشه دیگه😊😊😊

توهمونی ایستی داستان عاشقیتوگذاشته بودی وزندگیت؟

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

پسر من 17 ماهشه کیک و شمع میبینه انگار جن دیده..انقدر ضجه میزنه که حال همه به هم میخوره..منم برای همین یکسالگیشو یه جشن کوچیک گرفتم(همونم پدرمو درآورد) بردمش آتلیه

کلا تو این سن خیلی اذیت میشن از شلوغی و ...

عزیزم نمیشه دیگه😊😊😊

حیف این دختر ناز نیست موقع تولدش قهر باشین؟ آشتی کنین بعد تولد دخترت دوباره قهر کنین 😆😆😆

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
ولی دختر من به شدددددددت همکاری کرد کلی رقصید اصلا نمینشست.خیلی خوش گذشت بش.دیگه مهمونا که رفتن خسته ...

دقیقا بچه های خواهر من همین رفتارو داشتن.

البته ما همیشه پیش همیم و زیادیم بچه هامون شلوغیو دوس دارن واسه همینه بهشون خوش میگذره

یاس جانم. مشکات هنوز حل نشده؟؟ باهاش آشتی نکردی؟؟

نه عزیزم😔

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
من گرفتم واسه پسرم فقط خانواده خودم و همسرم سه تومن خرج الکی بود فقط عکساش یادگاری میمونه واسش وگ ...

سه میلیون واسه ی تولد کوچیک ؟؟؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
توهمونی ایستی داستان عاشقیتوگذاشته بودی وزندگیت؟

بله عزیزم

مهموني روبذار 4 سالگي تو مهد بگير بچه كيف كنه خرجش هم فوقش 200 تومن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله