yasssss مدیر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 4302 عنوان بچه ۱سال میفهمه تولد یعنی چی؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 81 پست میخاستم براش یه تولد بزرگ بگیرم اونم دیگه نشد...به خاطر شرایطم نمیخوام خانواده امو دعوت کنم...به نظرتون اگه نگیرم عقده ای میشه؟؟؟؟اصلا میفهمه تولدیعنی چی؟؟؟ درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش... 1396/10/03 | 15:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 76778 والا من بهمن باید شمع های 26سالگیمو فوت کنم هنوز عقده اینکه برا یکسالگیم تولد نگرفتن برام از دلم پاک نشده😀😀😀😀😀 خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
mahsagoliii73 عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 10421 ۲تایی عشق میکنیم ولی اصلا نمیدونمکجا ببرمش!!!! خیلی خجالتیه با هرکسی دوست نمیشه😐 ببرش پارک ... یا برید ازین شهربازی مخصوص کوچولوها دوتایی بازی سوار شید برف شادی بخر واسش بزن دوس دارن بچه ها .... زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
khanoomgool عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 17554 استارترعزیزاولاتولدکوچولوت مبارکدومابه نظرمن بگیراولین تولدبچه جزوشیرین ترین خاطراتش میشه .البته خودش که چیزی یادش نمیمونه ولی برای شماخیلی خاطره انگیزه😍😍😍 ❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
پستونک_صورتی عضویت: 1396/09/28 تعداد پست: 891 بگیرحتی دونفرهیه کیک کوچیک و یکم تزیینات و میوه و ...فقط روی میز مدل بده همه روچن تا عکس یادگاری
pegaa عضویت: 1394/03/04 تعداد پست: 5316 واسش کیک بخر یه شام خوشمزه هم درست کن با پدرشوهرت دور هم باشین.شوهرتم خودش میاد شرکت میکنه
yasssss مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 4302 واسش کیک بخر یه شام خوشمزه هم درست کن با پدرشوهرت دور هم باشین. شوهرتم خودش میاد شرکت میکنه مامانم کلمو میکنه پدرشوهرم باشه اوننباشه😂😂😂😂😂 درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
pegaa عضویت: 1394/03/04 تعداد پست: 5316 مامانم کلمو میکنه پدرشوهرم باشه اوننباشه😂😂😂😂😂 خوب چه بهتر مامانتم دعوت کن .