2777
2789
عنوان

بچه ۱سال میفهمه تولد یعنی چی؟؟؟

1018 بازدید | 81 پست

میخاستم براش یه تولد بزرگ بگیرم اونم دیگه نشد..‌.

به خاطر شرایطم نمیخوام خانواده امو دعوت کنم...

به نظرتون اگه نگیرم عقده ای میشه؟؟؟؟

اصلا میفهمه تولدیعنی چی؟؟؟

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیفهمه  عوضش براش ی روز شاد بساز شهر بازی و این صحبتا

آخه نمیتونه زیاد راه بره

شهربازی خوشحالش میکنه؟؟؟

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

نه بابا بنظرم‌بیخوده اصلا بزار متوجه شه خودشم کیف کنه الان هم خودش خسته میشه هم تو یکی از اشناها برا بچش تولد بزرگ گرفت یسالگی بچه‌کلا ی ساعتم تو جسن نبود خواب بود هرکار میکردن پانمیشد بیدار میشد گریه میکرد

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

نه اتفاقا بچه تو جمعاي شلوغ مي ترسه وبداخلاق ميشه بهتره يه كيك كوچولو بگيري و يه مهموني سه نفره

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

فکر نکنم بدونه چی به چیه

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜