2777
2789
عنوان

با دوستم دعوام شد حق با کیه

132 بازدید | 8 پست

دختره...تو کتابخونه باهم اشنا شدیم این ۲هفته خیلی باهم مچ شدیم و سر شوخی زیاد اون هی بهم فحاشای ناموسی بد جور بهم میده بهش گفتم جلوی من فحش نده کار خودشو میکنه این هیچی... ناخناش خیلی بلنده مث گربه هی چنگم میاره منم امروز دیگه اعصابم خورد شد ناخن ندارم اصن با انگشتام رو دستش فشار دادم دیدم خون اومد دستش😐💔پوستش خیلی حساسه من نمیدونستم دیگه اون باهام قهر کرد اخه ینی ب خدا اگ پوست من کلفت نبود اونم عین چی خون می اومد

اعصابم خیلی ب هم ریخت دیگه نتونستم درس بخونم

فردام نمیخوام برم کتابخونه اعصابم کلا ...

ازش معذرت خواهی کردم گفت مهم نیس ولی میدونم از دستم ناراحته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی می‌بینی یک آدمی یا یک چیزی داره تورو اذیت میکنه و بهت آسیب می‌رسونه و تو هیچ سودی ازش نمیبری 

کافیه ازش فاصله بگیری تا آسیب نبینی

نه اینکه تو هم بری بهش آسیب برسونی که بعد بخوای معذرت خواهی کنی 

وقتی می‌بینی یک آدمی یا یک چیزی داره تورو اذیت میکنه و بهت آسیب می‌رسونه و تو هیچ سودی ازش نمیبری کا ...

حق با شماست💔😔خیلی دردم گرف خیلیی...۲هفته س هی سکوت میکنم امروز صبرم لبریز شد

همون فاصله میگیرم ازش اشتباه من بود خیلی بهش نزدیک شده بودم

حق با شماست💔😔خیلی دردم گرف خیلیی...۲هفته س هی سکوت میکنم امروز صبرم لبریز شدهمون فاصله میگیرم ازش ...

لازمم نیس طوری برخورد کنی که طرف مقابلت ناراحت بشه 

کافیه مودبانه و جوری فاصله بگیری که اونم ناراحت نشه و دوباره این وسط بی حرمتی نشه که بخوای دوباره بری برای معذرت خواهی 

چند سالتونه؟