2777
2789
عنوان

جاری

577 بازدید | 25 پست

سلام من جاریم یک ماه قرص جلو گیری نمیخوره پری شد الان هم یک هفته میگذره شب به شوهرش گفته قرص نمیخورم شوهرشم حسابی اعصبانی شده چرا نمیخوری باید الان جلوی من بخوری اونم خورده ممکنه باردار باشه اگه باردار باشه ممکنه اتفاقی برای بچه بیافته میخواد دیگ قرص بخوره خیلی میترسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم مشکلی پیش بیاد ولی محض اطمینان زنگ‌بزنه بیمارستان بگه وصلش کنن قسمت زنان اونجا میتونه سوال کنه .... من چندبار زنگ زدم راهنماییم کردن

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

قرص جلوگیری برای بچه مشکل ایجاد نمیکنه. نگران نباشه. اگر احتمال بارداری میده وقتایی که شوهرش نمیفهمه نخوره. بعدشم شوهرش بچه نمیخواد چرا باردار شده؟ دردسر نشه براش

صبح میشه این شب. باز میشه این در... گاهی اوقات اتفاقی تو زندگیت میوفته که زندگیت رو دو قسمت میکنه. قبل اون اتفاق،بعد اون اتفاق . خدایا تنها امیدمی
قرص جلوگیری برای بچه مشکل ایجاد نمیکنه. نگران نباشه. اگر احتمال بارداری میده وقتایی که شوهرش نمیفهمه ...

دو تا پسر داره میخواد عمل کنه مادرشوهرم گفته باید یکی دیگه بیاری بعد عمل کنی