2777
2789

هی یکی در میون تاپیک میزنید بچه دار نشید 

زندگی بقیه به شما چ ربطی داره خب 

مگه نون و آبشو شما میدید مگه دردشو شما میکشید حرصشو شما میخورید

هرکسی مسئلول زندگی خودشه یکی یدونه بچه میاره دوست داره اونی ک ۴ تا هم میاره دوست داره لابد از پسش بر میان ک بچه میارن دیگه به خودشون مربوطه چرا از فضولی تو زندگی مردم دست بر نمیدارید

یکی دیگه بچه دار میشه شما چرا ناراحت میشید واقعا؟؟مگه باید ازتون اجازه بگیرن؟؟

خب تویی ک مخالفی بچه نیار مگه کسی زورت کرده؟؟چیکار ب زندگی بقیه داری

پ.ن:منظورم همتون نیستیدا😁اونایی ک میان این حرفارو میزنن واقعا درکشون نمیکنم!! 

الان چند تا تاپیک دیدم حسابی حرصم گرفت

اگه آدما سرشون تو زندگی خودشون بود دنیا خیلی قشنگ تر بود

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

استارتر عزیز من و خیلی از کاربرها از تاپیکهاشون خسته شدیم

اینکه زندگی و بچه دار شدن مردم چه ربطی بهشون داره، الله اعلم!

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

هرچی عقده ای و بچه سال و کمبود داره میاد دفاع میکنه میگه شماها فقط بلدین بزایین حالا تاپیکاشونو میبینی یسرع یا دعوا دارن یا شوهره مشکل داره یا درگیرن باخانواده شوهر و بقیه

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد اعتقاد هم دارن بیشعور نباشیم و زندگی بقیه ب خودشون مربوطه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
هرچی عقده ای و بچه سال و کمبود داره میاد دفاع میکنه میگه شماها فقط بلدین بزایین حالا تاپیکاشونو میبی ...

دقیقا 

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

آه و ناله هاشون و گدا پروری هاشون برای مردم نیارند 

وقت بذارند برای تربیت بچه هاشون موجب آزار و اذیت بقیه نباشند 

کسی با زندگی دیگران کاری نداره 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
این یه مشکل اجتماعیهیه عده فقط دارن نسل فقیر پرورش میدنخب این نتیجه نداشتن فرهنگ و سواد هست و باید ا ...

الان مگه ما قشر بی سواد داریم؟!

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

واقعا راست میگی، من که دلم ضعف میره برای بچه به خاطر حرف دیگران ۱ بچه دارم والان سنم گذشته پشیمونم، چکاردارید بزارید بقیه زندگشیون رو کنند 

روز محشربه خداخواهم گفت،آنکه از من توگرفتی همه جانم بود، من به چشم خود دیدم که جانم میرود.  

در سطح بالاتر به بقیه ادم ها مربوط میشه ولی در کل درست میگین.حالا بگن بچه نیارید مگه نمیاره کسی؟ هیچ ...

مشکل این نیست تهش فحش میدن و توهین ب کسی ک بچه آورده کاش فقط تو مرحله گفتن میموند

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.