2777
2789
عنوان

خرج بچهای مردمو شما میدید که فضولی میکنید آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 62 پست
جنگ جهانی سوم؟!اگر به فکر شما بود، در طول تاریخ هیچ کسی نباید بچه دار میشد و نسل بشر خیلی وقت بود من ...

متاسفانه سالها پیش کسی اهل تفکر نبود 

اونا بچه میاوردن برای جلوگیری از انقراض

مثل تمام موجودات دیگر عالم

اگر عقل حکمرانی میکرد نسل بشر خیلی وقت بود منقرض شده بود

عزیزم شما یه چرخی تو سایت بزنید اکثرا تو سن ۱۵ سالگی شایدم کمتر ازدواج کردن آیا اینا قشر باسواد جامعه ن آیا اینا میتونن بچه های با اصالت و باسواد تحویل جامعه بدن به خدا بچه های ماها وارد جامعه میشن کنار هم سر یه کلاس میشینن چه میشه ایقد بیارن که بتونن به تربیتشون برسن من خودم خدا یه دوقلو دختر بهم داده دیگه هم بچه نمیارم چون میخوام دوتا انسان تحویل جامعه بدم شما تو اینستا هم یه چرخ بزنید بچه هفت ساله بعد مدرسه میرن یه جای خلوت وبا هم لوا.ط میکنن تو رو خدا ایقد بیارید که بتونید با چشمها وگوشهاتون مواظب رفتارشون باشید حیواناتم بلدن توله بیارن با احترام نمیخام کسی ریپلای کنه ممنون

نظرشمام محترمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه سالها پیش کسی اهل تفکر نبود اونا بچه میاوردن برای جلوگیری از انقراضمثل تمام موجودات دیگر عا ...

الحمدلله اهل چنین تفکراتی نبودند و نیستند.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀