2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از من میشنوی فعلا حرفی نزن ، صبرکن جایی مچش را بگیری با مدرک بری جلو، حتی اگه نخواستی جداهم بشی حداقل ی قسمتی از اموالش را بگیری ...

اینطوری فقط جیغ و گریه و فوش پیش میاد ، اخرشم میزنه زیرش و دروغ تحویلت میده و بعدهم رابطتتون هرروز سرد و سردتر میشه واون هم بیشتر مخفی کاری میکنه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

نمیدونم چرا عوس میگیرن از خودشون اون هرزه اگه میخوای کسی متوجه نشه خب عکس گرفتنت چیه اگرم مشکلی نداری ده خب لامصب طلاق زنتو بده بعد برو پی لاشی بازیت 

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
از من میشنوی فعلا حرفی نزن ، صبرکن جایی مچش را بگیری با مدرک بری جلو، حتی اگه نخواستی جداهم بشی حداق ...

خیلی وقته مدرک ازاین بیشتر از رو گوشیش عکسایه زنا فیلم گرفتم حتی اشغال از رابطه باهاشون فیلم میگرفته

خیلی وقته مدرک ازاین بیشتر از رو گوشیش عکسایه زنا فیلم گرفتم حتی اشغال از رابطه باهاشون فیلم میگرفته

خب پس اگه کاملا مدارک جمع کردی وقتشه حالشو جا بیاری ، یا هم میتونی اگه واقعا حالت ازش بهم خورده تعقیبش کنی فعلا ازادش بذاری بره تویه خونه همونجا زنگ بزنی مامور بیاد دهنشو اسفالت کنن ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
یا خدا .فک نکنم بتونی باهاش زندگی کنی

نه دیگ نمیخامش از صب بخاطر زندگی برباد رفتم اشک میریزم وقتی ازدواج کردیم هیچ نداشت ولی الان همه چی حالا باید خیانت کنه خیلی مرد خوبی بود ولی ولی برام تموم شد حیف بچه ها